Het voorjaar staat weer voor de deur dus dat betekent ook dat we vaker naar buiten gaan. Dan wil je er ook graag goed uitzien. Om goed gekleed, gekapt en verzorgd voor de dag te komen kun je wel wat hulp gebruiken. Dokkum staat bekend als één van de leukste winkelsteden van Friesland dus het vinden van een mooie nieuwe outfit moet wel lukken. Maar hoe zit het met jouw kapsel en nagels? Daar wil je vast wel mee geholpen worden. Een bezoekje aan een nagelstudio, pedicure en kapper is soms nodig maar werkt ook vaak zeer ontspannend.

Verzorgde handen
Iedereen wil graag goed voor de dag komen. Een belangrijk onderdeel van jouw uiterlijk zijn jouw nagels. Goed verzorgde nagels en eventueel een leuk kleurtje zorgen al gauw dat jij er verzorgd uitziet. In Dokkum zijn genoeg mogelijkheden om een nagelsalon te bezoeken. Naast de verzorging van nagels en een kleurtje kun je er ook voor kiezen om gelnagels te laten plaatsen. Deze worden over jouw eigen nagels geplaatst en zorgen voor een verlengend effect.


Sandalen of slippers?
Als het voorjaar is aangebroken en het weer beter wordt dan komt het aloude dilemma naar boven over sandalen of slippers. Is het warm genoeg om met een open schoentje te lopen? Pak je die leuke slippers van afgelopen zomer van de plank? Of koop je nieuwe sandaaltjes? Als je slippers, sandalen of een open schoen draagt dan moeten je voeten er ook wel verzorgd uitzien. Daarvoor kun je het best even langs een pedicure. In en om Dokkum heb je meerdere mogelijkheden om op bezoek te gaan bij een(medisch) pedicure die jouw voeten er netjes en verzorgd laat uit zien.

Wassen, knippen en kleuren
Je hebt een outfit klaar liggen, je nagels zijn gelakt en je voeten zijn verzorgd voor in die leuke open schoenen. Nu ben je bijna klaar om erop uit te gaan. Het enige wat je nog hoeft te doen is een bezoekje te brengen aan de kapper voor een knipbeurt. Als je toch bij eenkapperszaak in Dokkum bent, dan kun je misschien ook wel jouw haren laten kleuren volgens de laatste trends. Met een fris en zomers kapsel zorg je voor de laatste puntjes op de i. Nu kun je compleet met nieuwe nagels, verzorgde voeten en jouw frisse nieuwe kapsel overal goed voor de dag komen.

Deel dit bericht: