Hotel Café Restaurant De Posthoorn Hotel de Posthoorn
Midden in het centrum van het historische stadje Dokkum kan men al meer dan 425 jaar de gastvrijheid van het Noorden ervaren bij de Posthoorn. Dit betekent niet dat de tijd in hotel de Posthoorn heeft stilgestaan!
Reserveer direct een kamer
Hotel Café Restaurant 't Raedhûs Hotel ‘t Raedhûs
Gelegen nabij het keerpunt van de Elfstedentocht.Hotel Café Restaurant ‘t Raedhûs ligt in het centrum van Dokkum. ‘s Ochtends wordt er een gratis ontbijt geserveerd en het hotel beschikt over een charmant terras.
Reserveer direct een kamer
Folder zijkant Hotel van der Meer
In 2014 bestaat Hotel Café Restaurant van der Meer 100 jaar. Een respectabele leeftijd voor een solide horecabedrijf. De Kamer van Koophandel Nederland heeft in het totale bestand slechts 3 oudere hotels, HCR van der Meer schreef in als nummer 4 in 1914. Als de muren hier konden praten.
Neem contact met ons op om te reserveren
Dokkumer Bed & Breakfast
Dokkumer Bed & Breakfast is gevestigd in de voormalige distilleerderij van Sonnema Berenburg in het centrum van Dokkum. De stad Leeuwarden is in 30 minuten rijden te bereiken. Er is gratis WiFi.
Reserveer direct een kamer
B&B Oekedakke
Oekedakke, wat in het Fries betekent “naar bed gaan”, ligt tegenover de stadswallen met grachten van Dokkum. Vanaf ons erf bent u op nog geen 100 meter van haar monumentale binnenstad. Ook bent u vlakbij de Bonifatius kapel met haar geneeskrachtige bron.
B&B Het vergulde scheepje
Bed en Breakfast “Het Vergulde Scheepje” is gelegen aan de Suupmarkt 22 in de historische binnenstad van Dokkum, tegenover het keerpunt van de Elfstedentocht. Het is een beeldbepalend pand met een geschiedenis die teruggaat tot het ontstaan van de stad.
Neem contact met ons op om te reserveren
  Camping Dokkum
In de directe omgeving van winkels en grachten, van restaurants en tennisbanen, vindt u in een oase van groen de zonnige camping Harddraverspark.
Neem contact met ons op om te reserveren

Overnachten in Dokkum.

Deel dit bericht: