KB Food & Drinks

In dit restaurant staan kwaliteit en gastvrijheid voorop. Mooie en lokale producten sieren de kaart. Van lunch en diner tot een uitgebreid menu voor kinderen. Ontdek ook de stadstuin met een speelhoek voor kinderen, de mooie wijnen en prachtige bar. Je komt ogen tekort in dit prachtig ingerichte pand!
Adres: Keppelstraat 4

Grand Café de Waegh
Genieten, dat is waar het bij De Waegh om draait! Van het historische pand in hartje Dokkum met restaurant, serren en terras. Van onze verse en biologische producten en ‘beter leven vlees’ bereiden wij huisgemaakte gerechten met een constante kwaliteit. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje, een lunch of diner, een feestje of zakelijke bijeenkomst: alles kan. Tot ziens bij De Waegh!
Adres: Grote Breedstraat 1

Stadscafé Artisante
Op de hoek van de Diepswal en de Hoogstraat bevind zich Stadscafé Artisante. Stap binnen voor koffie met huisgemaakt gebak: Dockumer broodtaart met Bonifatiusbitter. Geniet van een heerlijke lunch of ambachtelijk bereid diner door onze chef-kok Remco Zijlstra. Drink een borrel in de lounge of op de mooie terrassen aan het water.
Adres: Diepswal 1

d’ Angelo
Al bijna 25 jaar is Pizzeria Ristorante d’Angelo in de historische binnenstad te vinden. Het restaurant dankt zijn naam aan de Italiaanse kunstenaar Michelangelo. Op de muurschildering in d’Angelo worden zijn bekendste werken afgebeeld. De lekkerste pizza’s en pasta’s worden hier ambachtelijk bereid. Komt u langs om te proeven? Welkom!
Adres: Hoogstraat 27

 

Bierbrouwerij
Aan de Diepswal in Dokkum ligt het kleinste Bierbrouwerij van Nederland, Bonifatius 754. U kunt hier terecht om te genieten van verschillende bieren.
Adres: Diepswal 5

Het Paviljoen
Het Paviljoen is een plek waar je tot rust kan komen op een van de mooiste terrassen aan het water op de rad van Dokkum. Met hapjes&tapas kunt u onbeperkt eten en genieten van het heerlijke eten die met veel aandacht bereid is.

Adres: Tichelwei 32-A

HEMA Dokkum

De beste artikelen voor je dagelijks leven met een eigen bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Dat is HEMA Dokkum. Van goede make-up tot hippe kinderkleding, van een kopje duurzame koffie tot een fles heerlijke biologische wijn. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar: trost, betrokken en met hart voor hún HEMA. Dat maakt HEMA Dokkum uniek!

Adres: Hoogstraat 18

Hotel-Café-Restaurant van der Meer

Gelegen aan de Dokkumer Ee en vlak bij de binnenstad van Dokkum bevind zich Hotel-Café-Restaurant van der Meer. Met verschillende specialiteiten wordt er elke dag een ander dagmenu voorgelegd.

Adres: Woudweg 1

 

Hotel-Café-Restaurant de Posthoorn

In een sfeervol restaurant of in het eetcafé kunt u heerlijk dineren. Of op de warme zomerdagen heerlijk genieten op het terras gelegen aan het water van een hapje en een borrel met vrienden.

Adres: Diepswal 21

 

Pannenkoekschip

Adres: Hellingpad 8

 

Kota Radja

Adres: Altenastreek 72

‘T Raedhus
Adres: Koningstraat 1

Asian Restaurant Happy Wok

Adres: Hantumerweg 6

Restaurant~Steakhouse De IJsherberg

Adres: Harddraversdijk 1

Thai wok to go

Adres: Hoogstraat 36

Pizzeria Romana

Adres: Koornmarkt 8

Lekkernij

Adres: Waagstraat 9-11

Place2Be Lunchroom & Snackbar

Adres: Hoogstraat 22

Eetcafé ”De Koffiebranderij”

Adres: Legeweg 5

Grillroom-Pizzeria Tropicano Eiland
Adres: Keppelstraat 32

De Koffiepot
Adres: Grote Breedstraat 38

Cleopatra
Adres: Noorderbolwerk 6

Cafetaria de Woudpoort
Adres: Keppelstraat 36

Het Vlaamsche Friteshuys
Adres: Boterstraat 4

De Leckerbeck
Adres: Zuiderschans 14

Haagens Lunchroom
Adres: Strobossersteeg 10

Cafetaria Fûgellân
Adres: Houtduif 1-A

AnyTyme
Adres: Koophandel 4B

It Taarthuske
Adres: Grote breedstraat 13