‘T Raedhus

Hotel-Café-Restaurant ‘t Raedhus is gevestigd in de historische binnenstad van Dokkum. Naast een gezellig café kunt u er ook heerlijk eten met een mooi terras gelegen aan het water met uitzicht op het keerpunt van de Elfstedentocht.


Adres: Koningstraat 1

Stadscafé Artisante

Op de hoek van de Diepswal en de Hoogstraat bevind zich Stadscafé Artisante. Stap binnen voor koffie met huisgemaakt gebak: Dockumer broodtaart met Bonifatiusbitter. Geniet van een heerlijke lunch of ambachtelijk bereid diner door onze chef-kok Remco Zijlstra. Drink een borrel in de lounge of op de mooie terrassen aan het water.

Adres: Diepswal 1

KB Food & Drinks

In dit restaurant staan kwaliteit en gastvrijheid voorop. Mooie en lokale producten sieren de kaart. Van lunch en diner tot een uitgebreid menu voor kinderen. Ontdek ook de stadstuin met een speelhoek voor kinderen, de mooie wijnen en prachtige bar. Je komt ogen tekort in dit prachtig ingerichte pand!

Adres: Keppelstraat 4

Bierbrouwerij

Aan de Diepswal in Dokkum ligt het kleinste Bierbrouwerij van Nederland, Bonifatius 754. U kunt hier terecht om te genieten van verschillende bieren.

Adres: Diepswal 5

Het Paviljoen

Het Paviljoen is een plek waar je tot rust kan komen op een van de mooiste terrassen aan het water op de rad van Dokkum. Met hapjes&tapas kunt u onbeperkt eten en genieten van het heerlijke eten die met veel aandacht bereid is.

Adres: Tichelwei 32-A

HEMA Dokkum

De beste artikelen voor je dagelijks leven met een eigen bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Dat is HEMA Dokkum. Van goede make-up tot hippe kinderkleding, van een kopje duurzame koffie tot een fles heerlijke biologische wijn. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar: trost, betrokken en met hart voor hún HEMA. Dat maakt HEMA Dokkum uniek!

Adres: Hoogstraat 18

Rosier

Heeft u inspiratie nodig voor nieuw servies? Bij Rosier kunt u mixen tussen verschillende kleuren en patronen. Of heeft u iets nodig op het gebied van koken, de medewerkers van Rosier geeft u deskundig advies!

Adres: Grote Breedstraat 23-25

Hotel-Café-Restaurant van der Meer

Gelegen aan de Dokkumer Ee en vlak bij de binnenstad van Dokkum bevind zich Hotel-Café-Restaurant van der Meer. Met verschillende specialiteiten wordt er elke dag een ander dagmenu voorgelegd.

Adres: Woudweg 1

 

Hotel-Café-Restaurant de Posthoorn

In een sfeervol restaurant of in het eetcafé kunt u heerlijk dineren. Of op de warme zomerdagen heerlijk genieten op het terras gelegen aan het water van een hapje en een borrel met vrienden.

Adres: Diepswal 21

 

Schreiershoek

Het Paviljoen van de Schreiershoek, een plek waar je tot rust kan komen en heerlijk kan genieten. Op een van de mooiste terrassen aan het water, aan de rand van Dokkum varen de schepen stapvoets voorbij. Met het ‘eindeloos genieten’ mag je meer dan 25 verschillende kleine gerechten proeven. Met veel aandacht voor de gerechten en dranken zorgen we voor een heerlijke avond. Genieten op en aan het water, welkom.

Adres: Tichelwei 32a

 

Pannenkoekschip

Adres: Hellingpad 8

 

Kota Radja

Adres: Altenastreek 72

 

d’ Angelo

Al bijna 25 jaar is Pizzeria Ristorante d’Angelo in de historische binnenstad te vinden. Het restaurant dankt zijn naam aan de Italiaanse kunstenaar Michelangelo. Op de muurschildering in d’Angelo worden zijn bekendste werken afgebeeld. De lekkerste pizza’s en pasta’s worden hier ambachtelijk bereid. Komt u langs om te proeven? Welkom!

Adres: Hoogstraat 27

 

Asian Restaurant Happy Wok

Adres: Hantumerweg 6

 

Restaurant~Steakhouse De IJsherberg

Adres: Harddraversdijk 1

 

Thai wok to go

Adres: Hoogstraat 36

 

Pizzeria Romana

Adres: Koornmarkt 8

 

Lekkernij

Adres: Waagstraat 9-11

 

Place2Be Lunchroom & Snackbar

Adres: Hoogstraat 22

 

Eetcafé ”De Koffiebranderij”

Adres: Legeweg 5

 

Grillroom-Pizzeria Tropicano Eiland

Adres: Keppelstraat 32

 

De Koffiepot

Adres: Grote Breedstraat 38

 

Cleopatra

Adres: Noorderbolwerk 6

 

Cafetaria de Woudpoort

Adres: Keppelstraat 36

 

Het Vlaamsche Friteshuys

Adres: Boterstraat 4

 

De Leckerbeck

Adres: Zuiderschans 14

 

Haagens Lunchroom

Adres: Strobossersteeg 10

 

Cafetaria Fûgellân

Adres: Houtduif 1-A

 

Bowling- en Zalencentrum Dokkum

Adres: Tichelwei 28

 

AnyTyme

Adres: Koophandel 4B

 

Grand Café de Waegh

Genieten, dat is waar het bij De Waegh om draait! Van het historische pand in hartje Dokkum met restaurant, serren en terras. Van onze verse en biologische producten en ‘beter leven vlees’ bereiden wij huisgemaakte gerechten met een constante kwaliteit. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje, een lunch of diner, een feestje of zakelijke bijeenkomst: alles kan. Tot ziens bij De Waegh!

Adres: Grote Breedstraat 1

 

It Taarthuske

Adres: Grotebreedstraat 13

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht: