Op woensdag 17 april heropende Sake Store Dokkum met zo’n 200 vierkante meter extra verkregen winkelruimte afkomstig van Woudstra Schoenmode met een volledig nieuw interieur. Het filiaal was twee dagen gesloten vanwege deze verbouwing die sinds begin februari al was begonnen. Met een rode loper en een compleet nieuwe collectie in de winkel vieren ze de uitbreiding.

Nieuwe uitstraling voor Sake Store Dokkum
Een deel van het pand van Woudstra Schoenmode is toegevoegd aan het pand van Sake Store Dokkum. Sake Store is hierdoor uitgebreid en Woudstra Schoenmode levert een stuk ruimte in. Zo is er meer ruimte gecreëerd voor het tonen van Sake Store’s collectie. Qua uitstraling heeft Sake Store gekozen voor lichte kleuren, goudkleurige tinten gecombineerd met veel ronde vormen waardoor er een luxueuze uitstraling gecreëerd is. Bij Woudstra Schoenmode zal er verder weinig veranderen. Zij delen hun winkel duurzamer in, maar behouden hetzelfde merkenpakket zoals de klant die gewend is. Woudstra behoudt dan ook haar eigen ingang.

Herenafdeling verbouwd in mei
Naast de zojuist afgeronde verbouwing is het filiaal nog niet klaar met de uitbreidingen en verbouwingen. In de maand mei wordt de herenafdeling van Sake Store op de bovenverdieping verbouwd. Met een lift naar boven voor bezoekers die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of een kinderwagen bij zich hebben. Sake Store heeft al sinds 1987 een vestiging in Dokkum en heeft eerder in 2020 ook al een verbouwing gehad.

Presentje
Om de heropening en nieuwe uitstraling van de winkel te vieren ontvang je bij een besteding vanaf €50,- een taart van Echte Bakker Eddy de Jong. Dit geldt voor woensdag 17 en zaterdag 20 april. Bij een besteding vanaf €25,- ontvang je bloembommen van Blossombs en is geldig op donderdag 18 en vrijdag 19 april.