Aanstaande vrijdag 17 mei komt het Nederlandse cabaretduo ‘De Partizanen’ naar theater Sense in Dokkum. De redactie van in-dokkum.nl geeft twee keer twee vrijkaarten weg voor deze show. Wil jij ze winnen? Het enige dat je hoeft te doen is je naam en mailadres achter te laten.

De Partizanen is een Nederlands cabaretduo bestaande uit Merijn Scholten en Thomas Gast. De twee ontmoeten elkaar bij het stand-upcomedycollectief Comedytrain. Zij schrijven onder andere voor Dit was het nieuws en Spijkers met koppen.
De Partizanen, chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest, zijn terug met een nieuw programma.Het Leven An Sich: een offline experience om je vingers bij af te ‘liken’! Vanuit de nabije toekomst kijken zij terug op de trends, hypes en omgangsvormen van onze huidige tijdsgeest, en vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen. De uitvergrote realiteit die de mannen schetsen blijkt soms even confronterend als grappig. Bereid je voor op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je mentale sneeuwglobe flink door elkaar zullen schudden. Absurd, tragisch en herkenbaar: Het Leven An Sich.


Direct kaarten bestellen?
Dan kan hier