In de rubriek ‘Ondertussen bij’ nemen we een kijke bij bedrijven in Dokkum of Dokkumer ondernemers. Soms hebben ze nieuws, soms openen ze deuren die anders gesloten blijven en af en toe vertellen ze een verhaal dat bij het ‘grote publiek’ niet bekend is. In deze editie gaat het over kraam-cadeau.nl.

Een van de grootste
Lisa en Roos runnen sinds 2015 met veel plezier de webshop Kraam-cadeau.nl. Wat begon als een bescheiden webshop met een aantal producten is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste webwinkels in Nederlands op het gebied van kraamcadeaus. “Wij personaliseren en verkopen dagelijks de mooiste babyartikelen en cadeaus”, zo vertellen de jonge ondernemers. Het kantoor en magazijn is gevestigd in Apeldoorn. Vanuit hier produceren ze de mooiste kraamcadeaus met naam of logo.


Baby cadeau
Als je binnenkort op kraamvisie gaat, wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. En je wilt vooral iets leuks en persoonlijks geven. Met die gedachte is Kraam-cadeau.nl gestart en nu vind je er de mooiste en origineelste kraamcadeaus. Of je nu op zoek bent naar een superhandige badcape of een stoer cadeau in een hippe kleur, op heel veel producten kun je een naam drukken. “Wij vinden het geweldig om met mooie merken zoals Koeka en Happy Horse te werken en net even iets extra’s toe te voegen waardoor het cadeau nog persoonlijker wordt”, vertellen de dames. “Wij personaliseren alle producten in onze eigen drukkerij en borduurstudio. Op deze manier
kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.”

Badjassen en pakketten
Heerlijke, zachte badjasjes in de leukste kleuren. Voor baby’tjes en peuters tot een jaar of twee. Superleuk als kraamcadeautje, als verrassing met de babyshower, maar natuurlijk kun je zo’n fijne badjasjes ook voor je eigen kindjes bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in vele leuke kleurtjes, dus er is voor iedereen wat wils. “Je hebt bij ons ook keuze uit verschillende pakketten en hoeft ons enkel de naam en opmaakwensen door te geven. Wij zorgen er vervolgens voor dat het cadeau prachtig verpakt wordt zodat je de kersverse ouders kan verrassen met een waanzinnig Baby cadeau“.

Tegeltjes bedrukken
Vanaf hetzelfde adres, maar onder een andere naam worden vanuit Apeldoorn ook heel veel tegeltjes bedrukt. Tegeltjes zijn tijdloos, hip en leuk om als cadeau te geven. Iedereen heeft wel een tegeltjeswijsheid die bij hem of haar past. Hoe leuk is het om de lijfspreuk van jouw vriend of familielid  te laten vereeuwigen op een leuke wandtegeltje. Deze wijsheden kunnen vormgegeven met onze leuke creaties en ontwerpen maar je kunt de tegeltjes ook extra persoonlijk maken door het bijvoegen van dierbare foto’s. Nieuw in de tegeltjes webwinkel zijn de tegelstickers. Zo kan je elk gewenst design uitkiezen en leuke stickers ervan maken. Tegelstickers zijn leuk voor op allerlei producten, ook kan je de stickers zelf maken met een leuke spreuk of zelfs een foto. Ga aan de slag en maak je eigen stickers.