Het verzekeringskantoor van Martijn Palsma is sinds begin september gevestigd op een nieuwe locatie in Dokkum. De Bargemerk 1, het voormalige ING-kantoor, wordt voortaan het adres van Palsma. Hier gaat het bedrijf verder onder de naam Risico Advies Groep en de naam Palsma Verzekeringen komt daarmee definitief te vervallen. Verder gaat het bedrijf een samenwerking aan met Quintes Verzekeren en Risicobeheer. Zij gaan de zaken van de Risico Advies Groep administratief verwerken.

Verhuurd aan makelaar
“Soms komen er kansen voorbij die je niet moet laten liggen”, vertelt de ondernemer over de verhuizing. “Toen we werden benaderd door een makelaarskantoor dat op zoek was naar een kantoor in Dokkum, besloten we om daar als Palsma plaats voor te maken”. Daar speelde ook nog wat anders mee. “Meer medewerkers betekende de afgelopen tijd niet direct meer tijd om op pad te gaan. Het liefst zit ik weer bij ondernemers aan tafel en die tijd krijg ik door de samenwerking met Quintes weer terug”, vertelt hij. Ramona Palsma blijft overigens wel in het pand aan de Doorbraak werken. Zij gaat voor de makelaar aan de slag als vastgoedadviseur.


Twintig jaar ervaring
Martijn Palsma is inmiddels twintig jaar actief in het vak en inmiddels ook erkend MKB-adviseur. Ook is hij regelmatig op Ameland te vinden voor het bezoeken van bedrijven. In een tijd van internetvergelijken, blijft Palsma ervan overtuigd dat persoonlijk advies noodzakelijk is bij het afsluiten van een verzekering. “Want een adviseur die jou persoonlijk spreekt, die jouw vragen stelt en ziet hoe jij reageert, kan veel beter inschatten waar jij behoefte aan hebt en waaraan juist niet”, aldus Martijn. Ook is met een persoonlijk advies beter te voorkomen dat je dubbel verzekerd bent.