Dinsdagmorgen werden de eerste stappen gezet in de ‘vernieuwbouw’ van het clubhuis van voetbalclub C.S.V. Be Quick. Na een korte hevige brand afgelopen juni in de keuken van de kantine, was de schade behoorlijk. De keuken was zwaar aangetast en het volledige inventaris van kantine, keuken en de aanliggende zalen moesten worden afgevoerd. Er volgden diverse acties van vrijwilligers, leden en sponsoren van de vereniging om geld in te zamelen voor een nieuwe kantine. Onlangs gaf de ledenvergadering unaniem groen licht aan het bestuur voor de gepresenteerde bouwplannen.

Aanpassen en uitbreiden
De kantine van Be Quick dateerde uit 1984 en wordt nu aangepast en uitgebreid waardoor het gebouw weer bij de tijd is. Bij de bouwplannen is gekeken naar gemak en comfort voor de gebruikers: een praktische indeling, toegankelijkheid, sfeervol en voldoende ruimte. Een aanpassing is bijvoorbeeld de opslag en de keuken naar de noordzijde van de grote zaal. Hierdoor ontstaat ruimte en wordt de kantine vanaf de zuidwest-zijde toegankelijker vanaf de andere velden, waar de kantine nu met de rug naar toe staat. De kantine heeft momenteel een plat dak en daar wordt aan de kant van het hoofdveld een verdieping bovenop geplaatst. Die ruimte wordt ingericht voor vergaderruimten.


Deel dit bericht: