Aan de Havelandoweg in Dokkum wordt door Probo gewerkt aan de zevende uitbreiding van het bedrijf. Er wordt gebouwd aan productiehal nummer 10 & 11 om klaar te zijn voor de verwachte groei. Afgelopen jaar werden ook al een nieuw magazijn, een nieuwe papierhal en een nieuw kantoor gebouwd.  Er is op industrieterrein Betterwird ook alvast grond aangekocht voor uitbreiding in de toekomst. Er werken momenteel 340 medewerkers bij het bedrijf.

Groei
Probo is gespecialiseerd in het printen van o.a. spandoeken, vlaggen, labels, textiel, zonwering en gordijnen en levert dit alleen aan wederverkopers. Het bedrijf is in 2001 door Erwin Postma opgericht en ondertussen uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf met ruim 250 personeelsleden. Die groei kon in 2017 verder worden versneld doordat Investeringsfonds De Hoge Dennen Capital een minderheidsbelang nam in het Dokkumer printbedrijf en ook de Duitse markt werd betreden. Probo denkt zelf in de toekomst aan een jaarlijks groei van 40%.

Assortiment
Probo heeft sinds juni 2018 het assortiment uitgebreid met papier. Naast drukwerk heeft Probo recentelijk een zeer innovatief product gelanceerd: akoestische panelen. Ook daar is we extra productieruimte voor vrijgemaakt. Het vervolg hierop is het egaliserend behang. Een speciale deklaag met eigen/unieke print zorgt voor een egaliserend effect. Muren hoeven met dit egaliserend behang bijvoorbeeld niet meer gestuukt te worden. Bovendien heeft dit behang ook een positief effect op de akoestiek van een ruimte. Dit is een co-creatie met Dijkstra Draisma.

Nieuwe hal
Naast de papierhal worden een tussenhal en grote productiehal bijgebouwd. Begin 2019 is de planning voor het opleveren van de nieuwbouw.