Palsma Verzekeringen
Aan de Doorbraak in Dokkum is sinds een paar maanden Palsma Verzekeringen gevestigd. Het bedrijf van Dokkumer verzekeringsadviseur Martijn Palsma kocht het pand waar voorheen bouwkundig ontwerpbureau Meinsma zat. Vervolgens werd het flink opgeknapt en kreeg het prachtige nieuwe kleuren. “Dokkum is fijn werken. Het valt op dat ondernemers elkaar de handel gunnen en er wordt ook altijd even tijd vrijgemaakt om van elkaar te leren”, aldus Martijn Palsma.

Twintig jaar ervaring
Martijn is geen onbekende in verzekeringswereld. Hij is inmiddels twintig jaar actief in het vak en inmiddels ook erkend MKB-adviseur en is regelmatig op Ameland te vinden voor het bezoeken van bedrijven. Ook werd het team uitgebreid met onder andere een commercieel medewerker binnendienst. “Op die manier heb ik meer tijd om bedrijven te bezoeken en samen met de ondernemer te kijken naar de risico’s van zijn bedrijf en een afweging te maken wat wel en niet te verzekeren”, vertelt Martijn. “Zo kan de ondernemer zich bezighouden met zijn bedrijf”. Behalve een nieuw pand werd ook de website flink aangepast: www.palsmaverzekeringen.nl.


Persoonlijk advies
In een tijd van internetvergelijken, blijft Palsma Verzekeringen ervan overtuigd dat persoonlijk advies noodzakelijk is bij het afsluiten van een verzekering. “Want een adviseur die jou persoonlijk spreekt, die jouw vragen stelt en ziet hoe jij reageert, kan veel beter inschatten waar jij behoefte aan hebt en waaraan juist niet”, aldus Martijn. Ook is met een persoonlijk advies beter te voorkomen dat je dubbel verzekerd bent. Palsma: “Op de Doorbraak 1 wordt hard gewerkt, maar maken we ook altijd tijd vrij om even een bakje koffie met u te drinken… welkom”. Daarnaast is Martijn regelmatig te vinden bij bedrijven op Ameland.

Risico Advies Groep
Om elkaar te kunnen vervangen bij bijvoorbeeld ziekte en vakantie, hebben Martijn Palsma en Kor Pijnacker hun krachten gebundeld. Hiervoor hebben ze het bedrijf Risico Advies Groep opgericht. Doel is dat de Risico Advies Groep voor hun beide alle zaken administratief kan verwerken. Palsma Verzekeringen en Pijnacker Assurantiën zijn hier onderdeel van, maar houden ook beide hun eigen bedrijfsnaam en blijven ook hun eigen diensten leveren.