Lifestyle en Cadeauwinkel PaPiToOp vrijdag 1 november openen Anneke en Melanie, van Lifestyle en Cadeauwinkel PaPiTo, hun tweede filiaal in Dokkum aan de Suupmarkt. Op deze dag kan je kans maken op een tegoedplank van €100,- en het hele weekend zijn er diverse activiteiten zoals een demonstratie bloemschikken, een kleur en stijladvies en een bikkelproeverij.

Uitbreiding
12 november 2015 zijn Anneke en Melanie van start gegaan met hun eigen winkel, lifestyle en Cadeauwinkel PaPiTo, aan de hoofdweg in Damwoude. ‘’Hier gaat het erg goed en groeien we uit ons jasje’’, aldus Anneke. Dit was voor Melanie en Anneke de reden om uit te breiden.


Pand aan de Suupmarkt
Vorig jaar april hebben de dames van PaPiTo het leegstaande pand aan de Suupmarkt al eens bekeken. ‘’Dit hebben we destijds nog even in de ijskast geparkeerd, maar ik kon het niet loslaten’’, aldus Anneke. Afgelopen maandag kregen ze de sleutel van het pand en konden ze starten met de inrichting van het pand. ‘’Ik ben geboren en getogen in Dokkum, daarnaast heeft dit pand heeft een leuke uitstraling en het past goed bij het concept van de winkel’’, aldus Anneke.

PaPiTo
Lifestyle en Cadeauwinkel PaPiTo verkoopt allemaal cadeauartikelen, kleding voor jong en oud, servies en woonaccessoires. ‘’Het product ‘Schijt aan je leeftijd’, een emmer met wc-papier, is wel heel grappig’’, lacht Melanie. De naam PaPiTo komt van Melanie haar therapie dolfijn, PaPiTo. ‘’Melanie werd ziek en daarom zijn we drie weken naar Curaçao geweest, waar Melanie een dolfijnentherapie heeft gevolgd’’, vertelt Anneke. In de toekomst hoopt Anneke meer mensen een beperking te begeleiden in beide winkels. ‘’Je kan zoveel van ze leren!’’, aldus Anneke.

openingstijden:
Dinsdag:      10:00 – 17:30 uur
Woensdag:  10:00 – 17:30 uur
Donderdag: 10:00 – 17:30 uur
Vrijdag:        10:00 – 21:00 uur
Zaterdag:    10:00 – 17:00 uur