Zaterdag 28 november om 10.00 uur vond de opening van de nieuwe beautysalon ‘Glow’ plaats. Petra Cnossen en Yvonne Smids starten een beautysalon gericht op huidverbeterende behandelingen met een winkel vol beauty-en cadeauartikelen aan de Grote Breedstraat in Dokkum. ‘Op het laatste moment moet er altijd nog van alles worden gedaan, maar het is goed gekomen. We maken er een leuke dag van en hopen op wat drukte.’ Aldus de dames van Glow op de dag van de opening.

De opening
Zaterdag 28 november was de opening van deze nieuwe onderneming. Tijdens deze dag konden mensen naar binnen komen voor een hapje en een drankje. Bij besteding vanaf 35 euro kreeg de klant een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Daarnaast kon er gebruik worden gemaakt van het Demo’s huidscan apparaat, 5 minuten make-up van het merk Jane Iredale en waren er diverse leuke acties. Vanaf deze dag is de winkel en de salon op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. In de toekomst hopen ze dat de winkel dagelijks open kan zijn. Het doel van de dames voor het komende jaar is dat de mensen hen leren kennen en gaan genieten van de behandelingen en de sfeer in de winkel. Ook willen ze op termijn gaan samenwerken met andere experts, zodat ze nog meer kunnen aanbieden.


Behandelingen en merken
Bij ‘Glow’ gaat alles om de natuurlijke glow en iemand laten stralen met een gezonde en glowy skin. Er wordt gericht op behandelingen die huidverbeterend zijn. Bij zo’n behandeling krijgt de klant een intake gesprek en een huidscan, die zes verschillende foto’s maakt van het gezicht. Met zo’n scan kunnen de dieper gelegen huidlagen worden bekeken en op deze manier kan de huid beter worden behandeld. Naast deze behandelingen is er ook een ‘brow bar’, waar in een open ruimte, een ‘open look’, henna wenkbrauwen gezet kunnen worden. Verder kunnen klanten bij ‘Glow’ een bindweefselmassage krijgen en een lashlift. In de winkel zijn ook verschillende verzorgingsproducten te koop, zoals de skincare van het merk ‘IMAGE’ en het make-up merk ‘Jane Iredale’.

Look van de winkel
Aan de rechterkant van het pand zijn twee behandelruimtes en aan de linkerkant een winkel-en ontvangstruimte. De winkel is voorzien van een gietvloer en veel natuurlijke tinten in de aankleding en accessoires. Een huiselijke warmte met een knusse en gezellige uitstraling. Baukje Snieder Styling ontwierp de stijl en inrichting van het pand.