De stichting Elkenien Grien organiseert aanstaande dinsdagavond een webinar over het onderwerp: In 7 stappen van het gas af (en naar nul-op-de-meter). De insteek is vooral praktisch: Wij moeten de komende jaren allemaal van het gas af maar hoe doe je dat?

Beperkt plaats
De stichting ontwikkelde de afgelopen tijd een eenvoudig 7 stappenplan, dat tijdens het webinar ook gebruikt wordt. Deze wordt gegeven door Bert Barten, technisch adviseur van Elkenien Grien. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich opgeven via een mailtje aan: bertbarten@hotmail.com of via het contactformulier op www.elkeniengrien.nl. Na opgave ontvangt u een inlogcode voor de deelname en een werkinstructie toe. De digitale bijeenkomst start om 20 uur en eindigt uiterlijk om 21.30 uur.


Energiecafé op afspraak open
Het energiecafé van de stichting Elkenien is sinds begin september weer geopend. In het café dat op woensdag- en zaterdagmiddagen van 13.00 tot 16.30 uur geopend is, kunnen woningbezitters op afspraak terecht met vragen over energiebesparing, isolatie, zonnepanelen en tal van andere zaken. Elkenien Grien heeft inmiddels een onafhankelijk adviesteam gevormd om alle vragen over energiebesparing en CO2-neutraal wonen te beantwoorden. Vanzelfsprekend worden in het café ook de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Het is ook mogelijk om telefonisch advies te krijgen via: 0610456049