Wil jij kaarten winnen voor ‘Familiemusical Peppa Pig’? Vul je gegevens in en wie weet win jij 2 kaarten voor de musical die zaterdag 26 oktober om 14.30 uur in  theater Sense in Dokkum wordt gehouden.

Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ opnieuw met een familiemusical. Hier zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes te zien in de verrassende familiemusical ‘Verrassingsfeest’. Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Het wordt een hele bijzondere dag… Mama Big en Papa Big hebben een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?


Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie! Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Deze actie is beëindigd. Er deden 486 deelnemers aan mee.
De winnaars zijn geworden: Jiske Eelkema en Siebe Ellens.

Sowieso er bij zijn? Bestel hier je kaarten!