Als afsluiting van het seizoen organiseert scouting de Granaet aanstaande zaterdag, 6 juli, een scoutingkermis. Tussen 13:00 en 16:00 uur kan iedereen deelnemen aan de vele onderdelen die scouting te bieden heeft. Vele uitdagingen voor jong en oud, waarbij plezier voorop staat.

Attracties en kramen
Tijdens de scouting kermis zijn er diverse activiteiten voor kinderen vanaf de leeftijd vijf jaar. Het is doen, durven & creativiteit. De Scouting kermis is een verzameling van attracties en kramen in de open lucht voor iedereen die een kijkje willen nemen bij Scouting de Granaet. Momenteel heeft Scouting de Granaet 250 leden die elke zaterdag plezier beleven aan het scoutingspel.


Fanfare Oranje
Tijdens deze middag verzorgt Fanfare Oranje de muziek. De fanfare zal gedurende de middag enkele keren optreden en er is voor de bezoekers gelegenheid om een korte koperblaasinstrumenten en slagwerk workshop te volgen. Fanfare Oranje bestaat bijna 125 jaar en op deze manier wil de fanfare kinderen en volwassenen kennis laten maken met de Fanfare.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Wybe Jelsma via e-mail: voorzitter@granaet.nl of mobiel 06-50528535.</em

Deel dit bericht: