Watersportbedrijf Groeneveld Watersport heeft naast de Lago Amore sloepen een aantal nieuwe modellen toegevoegd aan de voorraad voor de verkoop: de Suzemar rubberboot. Met deze andere tak van sport, hoopt eigenaar Chris Groenveld een breder publiek te bereiken en daarmee hét watersportcentrum van Dokkum neer te zetten.

Suzemar rubberboot
De Suzemar rubberboot is een merk van Suzuki, marktleider in buitenboordmotoren. De Suzemar heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zeker in combinatie met een Suzuki-motor. “Het is een leuke en handzaame opblaasbare boot. Een perfect model voor kinderen en om mee door de grachten van Dokkum te varen. We hebben een voorraad met gloednieuwe modellen waardoor klant zelf de boot met motor kan combineren”, vertelt Chris Groeneveld die op deze manier heel Dokkum en omstreken met zijn watersportbedrijf wil kunnen bedienen. “De Suzemar is een mooie boot om mee te beginnen als je bijvoorbeeld eens wil weten hoe het is om een boot te hebben. Je tilt deze rubberboot makkelijk uit het water en gooit ‘m er weer in als je wil varen.”


Genieten vanaf het water
Groeneveld Watersport is gelegen op loopafstand van het centrum van Dokkum waar in- en verkoop van boten en toebehoren plaatsvindt. Daarnaast biedt het full service bedrijf winterstalling, transport en bemiddelingen aan en pleegt het onderhoud aan boten. Sinds vorig jaar is er ook de mogelijkheid van het huren van boten. Vanaf Groeneveld Watersport kan direct het historische centrum ingevaren worden. Alle gemotoriseerde boten passen onder de lage bruggen van Dokkum door. Deze boten zijn vanaf een halve dag te huur. Ook zijn er zwemvesten voor de kinderen aanwezig.

Groeneveld Watersport is op Hemelvaartsdag geopend, kijk voor meer informatie en mogelijkheden op www.groeneveldwatersport.nl