Io Sorrido by Demi opent 22 februari haar deuren. Met de nieuwe boutique aan De Dijk 4 hebben moeder en dochter Hilma en Demi Boomsma hun droom werkelijkheid gemaakt: met trots presenteren ze 23 exclusieve merken verdeeld over twee vestigingen. “Een breed scala aan mode-items, van accessoires tot schoenen en kleding, waarmee we iedereen blij kunnen maken, zowel bij Io Sorrido als bij Io Sorrido by Demi,” vertellen Hilma en Demi enthousiast.

Van af jongs aan verliefd op mode
Al van jongs af aan was Demi verliefd op kleding en mode, net als haar moeder. Toen Hilma begon met Io Sorrido, ging ze vaak samen met haar dochter op inkoop en bezochten ze modebeurzen. “Het idee om samen verder te gaan begon door de jaren heen langzaam vorm te krijgen, en nu is het zover,” vertellen ze. In de nieuwe boutique brengen moeder en dochter merken naar Dokkum die elders nog niet verkrijgbaar zijn, waardoor Io Sorrido by Demi een unieke bestemming wordt voor modezoekers in de regio. Met merken als Olaf, Nunoo Bags, en Catwalk Junkie beloven ze een ongeëvenaarde winkelervaring.

Het leukste wat er is
Demi is er helemaal klaar voor om klanten te helpen bij het samenstellen van de perfecte garderobe. “Ik ben bekend met de nieuwste trends en heb een scherp oog voor style,” vertelt ze enthousiast. “En het is voor mij ook heel belangrijk dat klanten met een glimlach de deur uitgaan.” Daar sluit haar moeder zich volledig bij aan. “Het blijft het leukste wat er is,” zegt Hilma. “Vrouwen mooi en blij maken.” Wie nu eigenlijk de eigenaar van Io Sorrido by Demi is? Het antwoord is simpel: de twee vrouwen werken samen en willen de twee winkels opbouwen tot een prachtig succes. “Hoe leuk is dit om als moeder en dochter te doen?”

Voor wie een bezoek wil brengen, beide vestigingen zijn geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en koopzondagen. Op andere dagen ben je welkom op afspraak. Houd de socials van Io Sorrido en Io Sorrido by Demi in de gaten om mee te doen aan de winactie (t/m 27 februari).