Zoals elke schoolvakantie organiseert De Groen Kunst & Cultuur Dokkum creatieve Inloop Ateliers voor de schoolgaande jeugd. Deze kerstvakantie zijn de Inloop Ateliers op donderdag 5 januari. Het is een divers aanbod vol creatieve activiteiten, in de ochtend voor kinderen van 9 tot 12 jaar, ‘s middags voor de jeugd van 12 tot 18 jaar.

Er zijn workshops Werken met Textiel, Creatief Schrijven en Tekenen, Weerbaarheid, Kleurrijk Tekenen, Dromenvanger maken, Handvormen met Klei, Sierraad maken met Speksteen en een LP-hoes maken. Kom langs en kies wat jij wilt doen of maken! De acht workshops worden stuk voor stuk verzorgd door de deskundige docenten van De Groen. Ze zijn zo gepland dat je aan verschillende workshops achter elkaar kunt deelnemen, maar als je er bijvoorbeeld maar één of twee wilt volgen kan dat natuurlijk ook. De toegang is gratis en je hoeft je niet in te schrijven.
De Groen is op donderdag 5 januari open om 9.30 open, de workshops starten ‘s ochtends om 10 uur, 11 uur en 13 uur. ‘s Middags starten ze om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur. Alle workshops duren ca. een uur. Je bent van harte welkom!