Op zondag 24 maart was Theater de Kom in Nieuwegein wederom het podium waar het NK Dance Stars werd georganiseerd, met prachtige resultaten voor DansStudio Dokkum! Productieklas Young werd 3e, Productieklas 18+ werd 2e, solisten Tessa en Charlotte eindigden op een prachtige 4e plaats en het duo Leonie en Femke behaalden met hun duo zelfs een 1e plaats.

Prachtige resultaten
Als eerste was het de beurt aan Productiegroep Young. Door ziekte is een dag van tevoren de beslissing genomen om met een andere dans mee te doen. Zaterdagmorgen werd er nog flink geoefend en de meiden hebben een fantastische prestatie geleverd, want in een deelnemersveld van meer dan 10 groepen in de hoogste categorie (Advanced Under 18) behaalden ze de 3e plaats, een geweldig resultaat om trots op te zijn!


Tessa deed voor het eerst mee als soliste en met haar prachtige solo scoorde zij een mooie 4e plek in de categorie Advanced Under 18. De andere soliste van DansStudio Dokkum, Charlotte liet ook een hele mooie solo zien en zij werd uiteindelijk ook 4e in de categorie Advanced Over 18. Productiegroep 18+ behaalde met hun dans een geweldige (niet helemaal verwachte) 2e plaats in de categorie Teams Advanced Over 18. Het deelnemersveld was ook hier behoorlijk sterk en wat is het dan een grote voldoening dat de jury de choreografieën van Joyce altijd zo enorm weet te waarderen. Als klap op de vuurpijl behaalden Femke en Leonie een 1ste prijs met hun prachtige duo dans, een mooie bekroning op deze succesvolle dansdag!

Deel dit bericht: