In februari is Auto Dijk in Dokkum overgenomen door Anne Lijzenga en Adriaan Dijkstra. De afgelopen maanden is iedereen druk bezig geweest om Auto Dijk opnieuw op de kaart te zetten. Op 14 juli is er een open dag om kennis te maken met het ‘vernieuwde’ Auto Dijk.

Begrip in Dokkum
Al zestig jaar lang is Auto Dijk een begrip in Dokkum en na ruim vijftig jaar is Rommert Dijk per 1 mei met pensioen gegaan. Zijn broer Kees blijft werkzaam bij Auto Dijk en is nog steeds het vertrouwde gezicht voor de werkplaats. Bij de van oorsprong VW-dealer, kan men terecht voor advies over nieuwe auto’s, een ruime voorraad occasions, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Een hecht team van 8 man staat elke dag voor iedereen klaar.


Italiaans finesse en Duitse degelijkheid
Adriaan Dijkstra, vanaf nu het gezicht van Auto Dijk, is ook eigenaar van Italiaans restaurant d’Angelo. “Ik hou ervan om bezig te zijn. De combinatie is perfect, bij d’Angelo gaan we pas om 16u open en tot die tijd ben ik hier te vinden”, aldus Adriaan. Adriaan heeft van jongs af aan al een grote passie voor auto’s. In het verleden was hij werkzaam in het autobedrijf van Anne Lijzenga in Damwâld en heeft daar een netwerk op kunnen bouwen: “Ons doel is om dit prachtige bedrijf naar het honderdjarig bestaan te leiden. We willen hier echt de sfeer van ongedwongenheid uitstralen waar iedereen welkom is, een echte dorpsgarage met de kwaliteit van een professional!”

Vrijblijvende zoekopdrachten
De afgelopen maanden is het aantal occasions van de merken VW, Audi, Seat en Skoda al uitgebreid naar zo’n vijftig stuks: “Staat de droomauto er niet tussen dan regelen we dat ook voor de klant. Wij kunnen vrijblijvende zoekopdrachten uitvoeren zodat klanten zelf niet meer heel Nederland (of Europa) af hoeven te zoeken. Schroom niet en kom langs!”, aldus Adriaan.

Open dag 14 juli en pensioen Rommert Dijk
Om de klanten en leveranciers kennis te laten maken met Auto Dijk wordt er 14 juli een open dag georganiseerd. Het personeel zal dan ook aanwezig zijn om een ieder te ontvangen. Van 10.00 tot 19.00 uur kan men onder het genot van een kopje koffie, een Kâld Kletske of een hapje van Stadshap de open dag komen bezoeken. Tevens zal Rommert Dijk aanwezig zijn, zodat klanten en leveranciers officieel kunnen proosten op zijn welverdiende pensioen.

Deel dit bericht: