Menzo Fashion, al meer dan 17 jaar een vertrouwd adres van kinderkleding in Dokkum, kondigt met trots aan dat ze vanaf woensdag 21 februari een nieuwe weg inslaan als dameskledingzaak. De winkel heeft na een verbouwing van twee weken besloten om de verkoop van kinderkleding stop te zetten en zich volledig te richten op de moderne vrouw. “Deze uitdaging is iets waar we ontzettend naar uitkijken,” vertellen eigenaressen Hilda Hoogterp en Julia Steringa enthousiast. “We waren toe aan iets nieuws. Natuurlijk waren we vijf jaar geleden stiekem al een beetje begonnen met vrouwenkleding. Dat beviel ons zo goed, dat we nu de volgende stap hebben gezet.”

Breed scala aan vrouwenkleding
Een van de meest opvallende veranderingen die klanten kunnen verwachten, is de verschuiving in het assortiment. Waar Menzo eerder bekend stond om zijn duurzame kinderkleding, zal de winkel zich nu volledig concentreren op eigentijdse en stijlvolle damesmode. Dit betekent dat klanten kunnen uitkijken naar een breed scala aan trendy kledingstukken, variërend van casual chic tot formele elegantie, allemaal zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van de modebewuste vrouw te voldoen.

Nieuwe merken en maten
Met de transformatie naar een dameskledingzaak komen zowel oude als nieuwe merken in de schijnwerpers te staan. “Meer items van merken zoals Inwear, Soaked, G-star, en Msch zullen ons aanbod aanvullen. Daarnaast gaan we nu tot maat 44 en hebben we twee nieuwe schoenenmerken, Unisa en Roberto D’angelo,” voegen Hilda en Julia toe. Om de winkel damesklaar te maken, heeft Menzo ook de indeling veranderd en nieuwe pashokken geïnstalleerd. “We hebben ontzettend veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan: mode voor de zelfbewuste vrouw, klassieke items aangevuld met de laatste trends.”

Menzo Women opent woensdag 20 februari om 10 uur haar deuren voor bezoekers. Iedere betalende klant krijgt 10% korting om de opening te vieren.