Het watersportseizoen begint weer en daarom organiseert watersportbedrijf Groeneveld Watersport op zaterdag 8 en maandag 10 april (tweede paasdag) een paasshow. “Onze deuren staan voor je open,” vertelt eigenaar Chris Groeneveld enthousiast. “Als je op zoek bent naar een boot, kun je tijdens de paasshow bij ons binnenlopen, even rondkijken en je vrijblijvend laten adviseren. Daarnaast delen we scherpe kortingen uit en houden we een leuke paasactie, die nog een verrassing is. Kortom: we maken er een feestje van.”

Nieuwe showroom
Groeneveld Watersport is inmiddels al ruim vijf jaar lang gevestigd aan de Dokkumer Ee, in een grote loods tussen de Altenabrug en de Eebrug. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid. “Onze nieuwste aanwinst is de showroom. Die hebben we nog maar een paar maanden,” licht Chris toe. “Het leuke is dat we klanten op deze nieuwe locatie kunnen ontvangen tijdens de paasshow.”

Lago Amore dealer
Groeneveld Watersport is sinds 2019 dealer van Lago Amore sloepen en tenders. Een bonte verzameling boten van dit merk wordt tentoongesteld in de nieuwe showroom. Chris: “De laatste jaren zijn we ons steeds meer gaan richten op bestellingen op maat. De Lago Amore boten worden namelijk casco aangeleverd, dus helemaal kaal.” Groeneveld voorziet de vaartuigen op locatie van alle accessoires conform de wensen van de klant.

LED-verlichting en bluetoothspeakers
“Je kunt bij ons een sloep kunt bestellen die er precies zo uitziet als jij dat wil. Dan gaan wij voor jou aan de slag,” aldus de trotse eigenaar. “We kijken samen met jou naar wat je mooi vindt, welk model bij je past, wat voor lengte, wat voor kleur, wat voor motor, noem het maar op. In principe zijn de mogelijkheden eindeloos, ook qua accessoires. We kunnen je boot bijvoorbeeld uitrusten met bekerhouders, Ledverlichting en een Bluetooth audiosysteem.”

Full service
Het watersportcentrum aan de Dokkumer Ee doet meer dan alleen verkoop van boten. “We bieden full service. Wij verzorgen dus ook de winterstalling, het transport van en naar de ligplaats en het onderhoud van de boot en motor,” vertelt Chris. “Tijdens de paasshow zijn daarom ook onze stalling en werkplaats open. Op die manier kunnen klanten een uniek kijkje achter de schermen nemen.”

Groeneveld Watersport bevindt zich op het adres Over de Ee 4 in Dokkum. Tijdens de paasshows van zaterdag 8 en maandag 10 april is het bedrijf geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie, kijk op de website, Facebook of Instagram.