Dinsdagavond 26 maart werden de eerste twee Dokkum Magazines 2024/2025 uitgereikt aan de Sicco Zandt en Jan de Jager, de vrijwillige bezorgers van het magazine. In De IJsherberg in Dokkum kregen ze de magazines uitgereikt en werden de beide heren op voorhand al bedankt voor het verspreiden van het magazine. Met elk een eigen route, een ten noorden van Dokkum en een ten zuiden van de stad worden zo’n honderd adressen voorzien van de magazines.

Redactie, ondernemers, ambassadeurs en vrijwilligers
Het hele jaar wordt er gewerkt aan het Dokkum Magazine, waarmee iedere Dokkumer de stad kan promoten door hem zelf ook te verspreiden. Professionele tekstschrijvers, fotografen en redacteuren starten bijna direct na het verschijnen van een nieuwe editie met het verzamelen van mooie beelden en aansprekende verhalen over Dokkum. Verder staat het magazine vol met leuke uitjes, mooie routes in de omgeving van Dokkum, interessante verhalen en nog veel meer.

Dokkum Magazine 2024/2025
Dokkum Magazine bevat verhalen over Dokkum en de regio, bekende en minder bekende Dokkumers en nog veel meer. Het blad wordt in een oplage van 25.000 stuks verspreid via winkels, restaurants, hotels, B&B’s, jachthavens en campings in een grote regio rond Dokkum. En als je hem gelezen hebt, geef hem dan door aan iemand die ook wel eens een bezoekje aan Dokkum kan brengen. Het magazine is onder andere verkrijgbaar bij Van der Gang herenkleding, Albert Heijn Dokkum en tal van winkels in en rondom de historische binnenstad van Dokkum.