Er werd bewust voor gekozen om De Zaak in Dokkum niet officieel te openen, maar mondjesmaat mensen uit te nodigen om te komen eten. Toch ging er vanaf zaterdag 11 juli een volledig nieuw concept aan de Boterstraat van start, dat voor Dokkum en wijde omgeving uniek is: Gastrobar De Zaak. Eigenaar Sape Woudman ging daarvoor een samenwerking aan met Michael Roest van Herberg de Waard van Ternaard. Voormalig souschef Simon Groeneveld van de Waard kwam fulltime in dienst in Dokkum om de nieuwe gerechten te bereiden.
De Zaak stilletjes omgetoverd in volledig nieuw concept
Gerelateerd nieuws
Aanbevolen
Dokkumer vragenuurtje: Richard Wiersma
In het Dokkumer vragenuurtje vragen we regelmatig een bekende of minder bekende Dokkumer het hemd van het lijf. In deze editie: Richard Wiersma.
Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Richard Wiersma, 33 jaar en ik woon in Damwoude samen met mijn...
Sport & Cultuur
Dans op Recept zoekt nieuwe dansers in Dokkum Dans op Recept, een landelijke organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met o.a. de ziekte van Parkinson door middel van dans, start een zoektocht naar enthousiaste
Kort Nieuws