Vrijdagavond ging Dokkum Beach 2018 van start, het driedaagse sportieve evenement dat Dokkum sinds enkele jaren rijk is. Het evenement dat ieder jaar op het zand plaatsvindt, was dit jaar op een nieuwe locatie. Vanwege de werkzaamheden aan de Markt moest de organisatie uitwijken naar parkeerterrein De Helling.

Vrijdag ging het toernooi van start met beachvoetbal en werd de avond afgesloten met DJ’s Lionel Rocks & Da Sonidos. Zaterdag stond het beachvolleybaltoernooi 4×4 op het programma, zowel voor de ‘gewone’ teams als voor de ervaren volleyballers. Hoewel dat soms even wennen was, bleek op de tweede, zonovergoten dag van het evenement, dat de nieuwe locatie prima paste. Band Vegas sloot de zonnige dag in stijl af.


Zondag staat opnieuw een beachvolleybaltoernooi 4×4 op het programma. Er is dan ook een beachvolleybaltoernooi 4×4 voor de jeugd en een beachvolleybaltoernooi 2×2 voor de dames.Om 14:00 uur verzorgt de Band Wallstreet de muziek tijdens het middagprogramma. De organisatie kon zaterdag al terugkijken op een bijzonder geslaagd evenement.

Foto’s 1 t/m 8: Marit Anker

Deel dit bericht: