Op vrijdag 15 februari van 14.00-20.00u organiseert ASN Installaties een ‘Warme truiendag’ in de showroom aan de Birdaarderstraatweg 127 te Dokkum. Tijdens deze middag met het thema ‘Verwarm elkaar, niet de wereld’, worden er verschillende duurzame toestellen door ASN getoond maar kan er ook informatie ingewonnen worden over hoe het eigen huis of bedrijf duurzamer gemaakt kan worden.

Bij aankomst is er voor iedereen een kopje koffie met zelfgebakken appeltaart. Vanaf 16 uur zijn er lokale ondernemers als ZUCO, Jan Cooks 4 You, Van der Kooi’s Lederwaren en Palestra aanwezig. Voor de kinderen is er een verrassing. Trek deze middag je mooiste warme trui aan want de diegene met de mooiste trui wint een overnachting in Dokkum via Booking Dokkum.


ASN Installaties
Aardgasservice Noord (ASN) Installaties heeft al een lange geschiedenis, het bedrijf is in 1954 ontstaan als afdeling van het Gasbedrijf NOF en is sinds 2011 een zelfstandig installatiebedrijf. De afgelopen jaren bieden zij niet alleen gasgerelateerde producten aan maar ook elektrawerkzaamheden, zonnepanelen en andere Energie Besparend toestellen. ASN is voor de particuliere en zakelijke markt een betrouwbare en professionele partner op het gebied van onderhoud, reparatie en installatie en advies met betrekking tot warmte en warmwater apparatuur.

Showroom
In onze showroom informeert ASN Installaties over de producten en diensten van het bedrijf en de vele mogelijkheden en toepassingen op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Tijdens de Warme Truiendag zijn er voorlichtingen en presentaties over de verschillende mogelijkheden. Neem ter voorbereiding op deze dag foto’s van het dak en de meterkast mee. Ook informatie over dakmaten, jaarverbruik en je huidige energielabel kunnen van pas komen!

Deel dit bericht: