De afgelopen dagen heeft op de Zuiderschans een verhuizing plaatsgevonden. De naast elkaar gelegen Vloeren XXL en Beddenkamer wisselden van pand, de komende dagen wordt deze verhuizing afgerond.

Vloeren XXL
Al 5 jaar lang is er een doorloop vanuit de Meubelcentrale Dokkum naar de bijbehorende Vloeren XXL, welke ook beiden een eigen ingang hebben. Deze doorgang is iets naar links verschoven zodat de vloeren nu linksachter in de meubelwinkel te vinden zijn. De oppervlakte van Vloeren XXL is door de wisseling wel kleiner geworden, maar volgens eigenaar Paul de Jong leidt dat tot nieuwe inzichten: “We zijn creatief gaan puzzelen en doordat we nu het laminaat meer stapelen in stellingen kunnen we meer kwijt en hebben we zelfs 10 nieuwe soorten laminaat besteld. Achter in de Meubelcentrale, bij de doorloop naar de vloeren afdeling, hebben we ons brede assortiment van PVC uitgestald.”


De combinatie van meubels, gordijnen en accessoires met vloeren is een perfecte combinatie die veel sfeer geeft aan de woonwinkel. Paul de Jong vertelt hierover dat vernieuwing van beide zaken zo belangrijk is: “Waar we vroeger wel een doorloop van drie tot vier jaar hadden, is dat nu echt wel anderhalf jaar. Daarom zijn we ook gespecialiseerd in kleinmeubelen, kleinere woonaccessoires als kastjes, lampen of tafeltjes waarmee je een ruimte een totaal andere look kan geven. We hebben een eigen importlijn waarmee we deze meubelen voor aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Op deze manier bieden we ook een assortiment die je elders niet snel tegen komt. Iedereen is van harte welkom hier op de Zuiderschans!”

De BeddenKamer
Eigenaar van De BeddenKamer Bart van Bezooijen huurt de nieuwe ruimte van Paul de Jong en wilde juist wel wat meer ruimte en een zichtbare plek om zo meer van zijn assortiment te laten zien: “Dit is een groter pand waardoor ik naast de houten ledikanten en boxsprings die ik al had nu kan uitbreiden met onder andere kinderbedden, stalen ledikanten en onderschuifbedden.”

Aanstaande zaterdag is de informele opening van De BeddenKamer onder het genot van hapjes en drankjes van Jan Cooks 4 You en is manueel therapeut Robert Prins aanwezig om te vertellen over de functie van een goed bed.

Deel dit bericht: