Van 13 november 2022 tot 1 januari 2023 kun je overstappen van zorgverzekeraar en een nieuwe zorgverzekering uitzoeken voor het komende jaar. Op poliswijzer.nl vind je de meest volledige zorgverzekering vergelijker van Nederland. Met hulp van gediplomeerde professionals kun je hier alle Nederlandse zorgverzekeringen vergelijken om één te vinden die het beste bij jouw wensen past.

Gratis zorgverzekering vergelijker
De meeste zorgverzekeringen worden in 2023 een stuk duurder. Het is daarom fijn dat jouw zorgverzekering komend jaar goed aansluit bij je zorgwensen, maar zeker ook dat deze betaalbaar blijft. Via de keuzehulp van poliswijzer.nl helpen onafhankelijke zorgadviseurs jou om eenvoudig de beste zorgverzekering te vinden, met de goedkoopste premie voor jouw situatie. Vergelijk je het liever helemaal zelf? Maak dan gebruik van de handige filters in onze zorgverzekering vergelijker. Dan kun je jouw zorgverzekering precies samenstellen zoals jij wilt en geeft de website meteen de goedkoopste zorgopties voor je aan.

Simpel en snel
Poliswijzer.nl werkt simpel en snel. Je kunt zorgverzekeringen vergelijken in vier snelle stappen. Eerst vul je je geboortedatum in en selecteer je het gewenste eigen risico. Dit begint vanaf €385 en loopt stapsgewijs op tot €885. Daarna selecteer je eventueel gewenste aanvullende dekkingen, zoals bijvoorbeeld fysiotherapie of tandarts, en andere voorkeuren. Als je die gegevens hebt ingevuld, vergelijkt je op prijs, dekking en gecontracteerde zorgverleners. De website geeft de goedkoopste, best beoordeelde en aanbevolen polis aan, volledig gebaseerd op jouw wensen. Ten slotte kun je via poliswijzer.nl overstappen naar de zorgverzekering die het beste bij jou past.

Deskundig advies
Twijfel je of wil je graag deskundig zorgadvies? De gediplomeerde specialisten van poliswijzer.nl staan voor je klaar. Van maandag t/m vrijdag (9:00 tot 17:30 uur) zijn ze via e-mail, telefoon WhatsApp, Facebook en Twitter bereikbaar. Ze helpen je graag met vragen over de website en verschillende verzekeringen. Ook kunnen de experts je adviseren over een nieuwe verzekering of hulp bieden bij overstappen.