Wij zijn op zoek naar een P&O-medewerker.  Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan bij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland? Neem dan snel contact met ons op!

Pranger-Rosier Installaties BV is al vele generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Wij hebben de vakkennis, ervaring en de omvang om de meest uiteenlopende projecten te kunnen realiseren. Daarom zijn wij een van de grootste installatiebedrijven van Noord-Nederland. Wij vertalen klantenwensen in technische oplossingen. Niet alleen in de utiliteit- en industriële bouw maar ook voor de particuliere markt. Pranger-Rosier Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.


Voor onze vestigingen in Dokkum en/of Leeuwarden zijn wij op zoek naar personeel. Herken jij jezelf in een van onderstaande vacatures? Neem dan snel contact met ons op!

Kijk op onze website voor meer informatie over de openstaande vacatures:

Technisch commercieel manager (32/40-uur)
Leidinggevend monteur
Servicetechnicus utiliteit
Onderhoudstechnicus brandmeldinstallaties
Eerste monteur elektrotechnische installaties
Tekenaars werktuigkundige installaties
Eerste monteur werktuigkundige installaties
Calculator werktuigkundige installaties (Dokkum)
Werkvoorbereider elektrotechnische installaties – duurzame techniek
Servicemonteur

Kijk voor andere openstaande vacatures bij ons op de site: pranger-rosier.nl

Staat jouw baan er niet bij, maar heb je wel belangstelling voor ons bedrijf? We zijn benieuwd naar je cv. Je kunt deze mailen naar info@pranger-rosier.nl