Calculator Installatietechniek (m/v)

Wij groeien snel! Daarom zoeken wij een Calculator die ons team komt versterken. Geen seriematig werk, maar elke dag nieuwe uitdagingen met duurzame en innovatieve producten en uitdagende projecten.

Lees meer


(Junior) Projectleider duurzame projecten

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de installatieprojecten in de duurzame sector (zonnepanelen, warmtepompen, nul-op-de-meter, enz.). Je zorgt dat de capaciteit optimaal kan worden ingezet, ondersteunt de werkvoorbereiding met advies over techniek en veiligheid en zorgt voor goede samenwerking op locatie. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het budget en voor het opnemen, bewaken en afhandelen van meer- en minderwerk.

Lees meer

Werkvoorbereider­ (W en/of E)

Als werkvoorbereider bereid je alle installatiewerken voor en zorg je ervoor dat bestellingen worden gedaan zodat de materialen tijdig aanwezig zijn en dat de capaciteit optimaal kan worden ingezet. Je ondersteunt de projectleider bij de uitwerking van het technische ontwerp en de monteur met advies over veiligheid, bestellingen en logistiek. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het uittrekken en het bestellen van materialen en het bewaken en afhandelen van meer- en minderwerk. Tevens verzorg je de complete projectdocumentatie en nacalculatie.

Lees meer

Werkvoorbereider/engineer

Zit je in de laatste schooljaar middenkader engineering of elektrotechniek? Of zit je in het laatste jaar van de opleiding tot werkvoorbereider en zoek je een leerbedrijf waar je straks aan de slag kunt? Wij willen je heel graag in ons team. Wij zoeken een collega die een technisch commerciële functie kan invullen. Als werkvoorbereider bereid je alle installatiewerken voor en zorg je ervoor dat bestellingen worden gedaan zodat de materialen tijdig aanwezig zijn en dat de capaciteit optimaal kan worden ingezet. Je ondersteunt de monteur met advies over veiligheid en zorgt voor goede samenwerking op locatie. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het budget en voor het opnemen, bewaken en afhandelen van meer- en minderwerk.

Lees meer

Servicetechnicus Installatietechniek (m/v)

Deel jij onze passie voor techniek? ASN is een hecht team en zorgt dat het werk goed gedaan wordt bij al onze opdrachtgevers. En dat werkt! Daarom zoeken wij collega’s die samen met ons verder willen groeien. Geen seriematig werk maar elke dag een nieuwe uitdaging met innovatieve producten en uitdagende projecten.

Lees meer

Ervaren monteur Installatietechniek (m/v)

Als monteur installatietechniek realiseer, repareer en verbeter je kleine en grote installaties voor verwarming, ventilatie, water en sanitair. Ook krijg je te maken met luchtbehandeling- en klimaatbeheersingsinstallaties, zoals airco’s en warmte-terug-win-installaties. De toonaangevende positie van ASN Installaties op het gebied van duurzame energie zorgt ervoor dat jij veel werkzaamheden zal gaan uitvoeren op het gebied van warmtepompen en zonneboilers. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij hierin op een juiste manier geschoold wordt en met ons mee kan groeien.

Kortom: een uitdagende functie waarin het vak van installatiemonteur een nieuwe dimensie krijgt!

Lees meer

Service- en onderhoudsmonteur (m/v)

De functie:

Als Service- en onderhoudsmonteur van ASN Installaties voer je aan de hand van een planning zelfstandig onderhoud, reparatie- en installatie werkzaamheden in Noordoost-Friesland uit.Je verricht zorgvuldig en zelfstandig alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden gecombineerd met het in bedrijf stellen en inregelen van met name centrale verwarmings- en mechanische ventilatie installaties. Je stelt diagnose van storingen en verhelpt deze. Je onderhoudt klantcontact op een dusdanige manier dat de klant tevreden is. Tevens maak je een inschatting en adviseer je als het gaat om vervanging of vernieuwing van installatieonderdelen of vernieuwing van gehele installaties. Je werkt mee in de storingsdienst en het werkgebied van deze functie is regio Noordoost-Friesland.

Lees meer

Deel dit bericht: