Zuivelhoeve Dokkum is de betaalbare kaas- en notenspecialist. We hebben o.a. in ons assortiment de heerlijkste Hollandse, Boeren- en Buitenlandsekazen, verse noten, tapas, heks’nkaas, Zuivelhoeve boer’n yoghurt, diverse wijnen, Bonifatius bitter, Friese producten, diverse delicatessen, relatiegeschenken, cadeau- en kerstpakketten.

Openstaande vacature
Verkoopmedewerker


Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en commercieel ingestelde collega voor 17/18 uur per week. Je houdt van aanpakken, bent klantgericht, creatief en proactief. Onze klanten gaan met een tevreden en blij gevoel de deur uit als ze door jou zijn geholpen. Daarnaast vragen we een flexibele instelling van jou. Je werkt de ene week op donderdag de hele dag en zaterdag tot 18.00 uur en de andere week op donderdag en (vrijdag tot en met 21.00 uur). Daarnaast ben je ook bereid te komen werken wanneer dit nodig is. Denk hierbij aan ziekte, vakantie en de kerstperiode. Ervaring in de kaassector is zeer gewenst.

Graag ontvangen we jouw motivatie en CV persoonlijk. Deze kun je afgeven in de winkel en vragen naar Gerda de Graaf. Behalve op maandag is zij elke dag aanwezig.