Van kleermaker tot notaris en van kleuterjuf tot wethouder. Een voorzichtige oproep van online stadskrant www.in-dokkum.nl heeft inmiddels enkele tientallen nieuwsvrienden opgeleverd. Deze lezers bepalen uiteindelijk samen de koers van de website. In 2014 startte In-Dokkum.nl als online stadskrant en inmiddels zijn er meer dan 2000 nieuwsberichten geschreven en minstens zoveel mooie foto’s van Dokkum gemaakt. Met een klein team werken we hard aan het verder ontwikkelen van (de kwaliteit van) onze krant, maar dat kunnen we niet alleen. De financiële bijdrage van de nieuwsvrienden wordt voor 100% gestoken in de verdere ontwikkeling van de kwaliteit van het nieuws en de website.

Bijeenkomst in januari
In januari vindt een eerste bijeenkomst plaats in Dokkum waarbij de nieuwsvrienden verschillende keuzes kunnen maken in het aantal rubrieken, types nieuwsberichten en andere onderdelen van de website. Tijdens deze avond spreekt een journalist, coördinator Buitenland over zijn wereldwijde ervaringen in en met het nieuws. Wil je er bij zijn en meepraten? De avond is alleen toegankelijk voor nieuwsvrienden.


Nieuwsvriend worden?
Door onderstaande aanmelding te versturen gaat u akkoord met een jaarlijkse bijdrage van €25,-.

Dit bieden we onze nieuwsvrienden
– Uw bijdrage wordt geïnvesteerd in het maken van nieuws, verhalen uit Dokkum, achtergrondverhalen en fotoreportages.
– We houden u via onze nieuwsbrief als eerste op de hoogte van actuele ontwikkelingen rond ons platform.
– U wordt uitgenodigd voor een jaarlijkse gezellige themabijeenkomst in een horecagelegenheid in Dokkum waarin we verantwoording afleggen, onze toekomstplannen vertellen en vooral ook een gezellige avond beleven.
– Samen met de andere nieuwsvrienden, onze adverteerders en redactie bepaalt u mede de koers van de online stadskrant.
– Door uw bijdrage kunnen we investeren in jong talent uit Dokkum en omgeving.

Deel dit bericht: