Sinds afgelopen zomer heeft de telefoonwinkel aan de Waagstraat een compleet nieuwe look. Dit weekend is er een openingsfeest om alle vernieuwingen te vieren. Bij de Smartphone Store bieden nieuwe eigenaren Mohammed Youseffi en Bijan Golzad een snelle service op het gebied van reparaties, ook zijn er telefoontoestellen en tal van accessoires verkrijgbaar.

Nieuwe eigenaren
Eigenlijk is alleen de glimmende zwarte vloer nog hetzelfde, voor de rest is alles nieuw. Van nieuwe eigenaren tot de nieuwe blauwe kleur op de wanden met gesorteerde producten. Mohammed Youseffi is een jonge ondernemer met meerdere trainingscertificaten, die ruim zes jaar ervaring heeft opgedaan in andere telefoonzaken. “Het leukste aan dit vak vind ik het helpen van de klant: ik voel me soms net een telefoon-dokter. Toen de kans voorbij kwam om deze winkel over te nemen, ben ik de uitdaging gelijk aangegaan. Eigen ondernemer zijn is mooi: hard werken voor jezelf!” vertelt de enthousiaste Mohammed Youseffi.


Smartphone Store
De Smartphone Store wil zich graag onderscheiden op het gebied van reparaties. Met de ervaringen van het team kunnen zij klanten garanderen dat hun kapotte telefoon hier in goede handen is. Mohammed Youseffi vertelt over hun aanpak: “Naast het advies van professionals, bieden wij een kosteloze reparatiecheck wanneer de klant besluit om de telefoon hier te laten repareren. We geven een kosteloze reiniging om toekomstige schade te voorkomen en bieden zes maanden garantie op de reparatie met de laagste prijsgarantie. Uiteraard staat de koffie klaar tijdens onze 30 minuten reparatieservice. Maar het allerbelangrijkste vinden wij de 100% tevredenheidsgarantie. We denken graag mee met onze klanten en willen dat ze tevreden zijn. Dat ze hier blijven terugkomen en onze service niet kunnen missen.”

Smartphone Store Dokkum aan de Waagstraat is open op: maandag tm donderdag van 9.30-18.00 uur, vrijdag van 9.30-21.00 uur en zaterdag van 9.30-17.00 uur.

Deel dit bericht: