Na ruim drie jaar in het pandje op de hoek van de Vlasstraat, groeide NYNstyles opnieuw uit haar jasje. Precies op het juiste moment kwam het pand ernaast vrij, waardoor een doorgang mogelijk was. De winkel van Nynke van Dijk is daardoor twee keer zo groot: “Ik ben heel trots op wat er nu staat!”

Fijne plek
De afgelopen weken werd er druk geklust op de hoek van de Vlasstraat en Keppelstraat. Het pand naast NYNstyles – voormalig kapsalon La Coupe – gaf de mogelijkheid tot een vergroting van de winkel, nét wat Nynke nodig had. “Het is hier een heerlijke plek, veel voorbijgangers, mooie lichtinval. Mijn gevoel zei steeds dat ik hier moest blijven. Maar ik zag ook wel dat het groter moest. We zijn de afgelopen jaren weer enorm gegroeid. Voor mij was het elke keer weer een uitdaging om alle spullen een plek te geven. Deze verruiming geeft lucht en meer mogelijkheden”, legt Nynke uit. “De winkel voelt nu als een huis voor de hele familie.”


Nieuwe fase, nieuw logo
Nynke wilde tegelijk met de nieuwe winkel een nieuw logo voor NYNstyles. Samen met een vormgever werd er een prachtig logo ontworpen bij het verhaal van Nynke en NYNstyles: “De drie ronde bogen vormen samen drie letters: twee keer een N en een Y op de kop. Als je die uit elkaar haalt dat zie je eigenlijk een grote N die als mama haar kindje bij de hand vasthoudt. Zo komen de mensen hierbinnen: moeders bepalen de style van hun baby’s. Op een gegeven moment krijgen de kinderen een eigen styletje en mogen ze zelf bepalen wat voor kleren ze uitzoeken. Wij helpen ze daar met alle liefde bij!”

Styling bij NYNstyles
“Ondanks dat de kledingcollectie vrijwel gelijk blijft heb ik nu meer ruimte voor speelgoed. We hebben maar één speelgoedwinkel in Dokkum en zeker voor de allerkleinsten kun je bij NYNstyles de leukste cadeautjes vinden. Er komt meer houten speelgoed en er is ruimte voor stepjes bijvoorbeeld.” Nynke vertelt dat de kledingcollectie altijd zal blijven variëren en dat ze vooral inspeelt op Nederlandse merken en merken uit Spanje en Portugal. “Want die zie je niet bij veel andere winkels.” Nu de winkel ruimer is zal er binnenkort ook uitbreiding van het team nodig zijn. “Daar gaan we wel naar kijken de komende tijd: een jonge meid die lekker flexibel is én van kinderkleding en styling houdt. Juist dat laatste is dát waar NYNstyles om bekend staat. In onze nieuwe ruime winkel hopen we nog meer kindjes te kunnen helpen bij dat stylen”, vertelt Nynke enthousiast.

NYNstyles is van dinsdag tot en met zaterdags geopend, evenals op de koopzondagen. Ook blijft het winkelen op afspraak mogelijk, neem gerust contact op met NYNstyles.