Na een verbouwing van enkele weken is Menzo Dokkum, gevestigd aan de Grote Breedstraat in Dokkum weer geopend voor publiek. Het assortiment is met de verbouwing uitgebreid en in de kinderkledingzaak wordt nu ook damesmode verkocht van drie verschillende merken. Eigenaresses Julia Steringa en Hilda Hoogterp kunnen na de verbouwing samen met de hulp van Lysette de Jong weer jaren vooruit met de winkel, die nu een kleurrijk assortiment heeft hangen en met een persoonlijke benadering het onderscheid maakt.

Damesmerken
De winkel werd twaalf jaar geleden gestart en de dames maakten – ook met de opkomst van internet – heel wat veranderingen mee. Toch is het merk Menzo sinds 2006 niet meer weg te denken in Dokkum en met de komst van de dameskleding staat er een toekomstbestendig concept. “We hebben ook echt gekeken naar merken die in Dokkum nog niet verkrijgbaar zijn”, vertelt Hilda Hoogterp. De dames kwamen een jaar geleden uit bij de merken MSCH Copenhagen, Soaked in luxery en Inwear.


Kinder- en tienerkleding
Het grootste deel van de winkel is als vanouds bestemd voor kleding voor kinderen en tieners. Het gaat dan om merkkleding in het middensegment van onder andere NIK&NIK, Aaiko, Quapi, Franky en Liberty, Hound en Calvin Klein. Niet alleen van Dokkumers, maar met name ook toeristen waarderen de persoonlijke benadering en gemoedelijke sfeer in de winkel. Dat is vooral te vinden in de eigen winkels, zoals bij Menzo.

De winkel is geopend op maandag van 13.30 tot 17.30, dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.30, op vrijdag van 9.30 tot 21.00, zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en op koopzondagen.

Deel dit bericht: