Ben jij klantvriendelijk en heb je een voorliefde voor de autobranche? Heb je technische kennis of een technische achtergrond ? Zie jij het bedienen van klanten, snel schakelen en plannen als een leuke uitdaging in je werk? Vind je het leuk om klanten te woord te staan en op basis hiervan een advies te geven over service, onderhoud, onderdelen of accessoires? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Openstaande vacature
Medewerker receptie/magazijn (m/v, fulltime)


Bourguignon

Bourguignon is een familiebedrijf dat oplossingen biedt voor mobiliteitsvraagstukken van particulieren en bedrijven. Dat doen we met de beste en meest gepassioneerde medewerkers die altijd klaarstaan en onberispelijke service leveren. Bourguignon kent een aantal business units; een dealer- en servicebedrijf in Leeuwarden en Dokkum, Occasions, Lease en verhuur, Schadeherstel. Elke unit levert diverse producten en diensten.

Locatie

Dokkum, Bourguignon Dokkum

Functieomschrijving

Als medewerker receptie/magazijn ben je een welbespraakte, professionele collega die goed kan multitasken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten van zowel de werkplaats als het magazijn. Ook beantwoord je e-mails en de telefoon en je zorgt ervoor dat de klant tijdens onderhoud of reparatie op de hoogte blijft . Daarnaast verricht je div. administratieve werkzaamheden. Magazijnwerkzaamheden zoals de onderdelen inkoop en verkoop (intern en extern), voorraadbeheer en verantwoordelijkheid voor voorraden en de algemene netheid van het magazijn behoren ook tot het takenpakket.

Wat vragen wij van jou?

  • mbo opleiding, voorkeur Automotive
  • technische kennis op autogebied
  • nauwkeurig en oplossingsgericht werken
  • kennis van DMS systemen als Autoline, Elsa en ETKA zijn een pré
  • je bent leergierig

Wij bieden

Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief bij een plezierige, informele, no- nonsense en resultaatgerichte organisatie. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan in een moderne werkomgeving en een leuk team met hardwerkende collega’s. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris). Verder bieden we je de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en opleidingen.
Wil jij carriere maken bij Bourguignon? Mail jouw CV + korte motivatie naar onderstaand contact persoon en wie weet ontvangen wij jouw binnenkort bij onze vestiging in Dokkum!

Contactpersoon vacature

chris.kits@bourguignon.nl
0519-228098