In de brouwerij brouwen we de verschillende Kâld Kletske bieren en zijn de brouwers steeds bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken. Naast het brouwen van bier, wordt er in de keuken gewerkt aan de combinatie van bier en gerechten. De kaart van ons proeflokaal bevat vooral ambachtelijk bereide, zelf ontwikkelde gerechten, vaak in co-makership met lokale partners.

De sfeervolle locatie leent zich uitstekend voor bruiloften, feesten en andere groepsactiviteiten, ook in combinatie met een rondleiding, proeverij of het zelf mee brouwen van eigen bieren.


Voor de aansturing en verdere ontwikkeling zoeken we een gedreven bedrijfsleid(st)er! Als bedrijfsleid(st)er ben je verantwoordelijk voor de beleving en de exploitatie van de horeca activiteiten.

JIJ…
– Bent heeul gezellig
– Verandert chaos in orde
– Kunt zelfstandig werken
– Neemt graag initiatief
– Bent nieuws- en leergierig
– Bent ambitieus en stressbestendig
– Stuurt het team aan

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTEN…
– Veel vrijheid om je rol zelf vorm te geven
– Een unieke werkplek tussen de brouwketels
– Flexibele invulling van je uren rondom openingstijden
– Vers bier om van te proeven
– Superleuke collega’s
– Diepgaand gefilosofeer en slap geouwehoer
– Een passend salaris

DUS…
Heb je passie voor gasten, belevingen en de nodige horeca-ervaring? Gaan je ogen glimmen van alle mogelijkheden en zie je jezelf als dé persoon om zoveel mogelijk gasten te laten genieten in Brouwerij Dockum? Neem dan vooral contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

ENTHOUSIAST?
Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie + cv naar info@brouwerijdockum.nl.

VRAGEN?
Stuur dan een e-mail naar Elze Schregardus op info@brouwerijdockum.nl.

Deel dit bericht: