Vanaf zaterdag 12 november 2022 is de eindejaarsloterij in Dokkum weer van start gegaan. Wie de komende tijd zijn inkopen doet in Dokkum ontvangt bij aankopen tot €10,- bij winkels in de binnenstad en winkelterrein Zuiderschans een eindejaarslot en vervolgens bij iedere €10,- weer een lot. Uit de ingevulde en ingeleverde loten wordt wekelijks een trekking gedaan met kans op vele Dockumer Cadeaubonnen en tijdens de laatste trekking uit alle ingeleverde loten een hoofdprijs van €1.000,-.

Extra inleverpunt
Er worden zeven trekkingen gedaan, die elke keer op maandag plaatsvinden. Ingevulde loten kunnen vóór iedere trekking ingeleverd worden bij: Hema Dokkum (Hoogstraat 18, Dokkum), Terpstra Elektronika (Grote Breedstraat 12, Dokkum) of Lippe Wonen (Zuiderschans 3C). Uiteindelijk dingen alle ingeleverde loten mee voor de superhoofdprijs van €1.000,-.

Superhoofdprijs van €1.000,-
Iedere trekking, gedaan door notaris Hellema, is er tien keer kans op een waardecheque van € 20,- en vijf keer kans op een waardecheque van € 50,-. Bij de laatste trekking, op maandag 2 januari 2023, wordt de superhoofdprijs van € 1.000,-, de tweede prijs van € 500,- en de derde prijs van € 250,- verloot. Bij deze laatste trekkingen dingen alle ingeleverde loten mee naar de hoofdprijs. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.