Donderdagavond 15 december kunnen alleenstaanden die openstaan voor een (nieuwe) relatie, aanschuiven bij Grandcafé – Hotel Van der Meer voor een single-diner. Het wordt een laagdrempelige en vrijblijvende avond waar singles elkaar kunnen leren kennen tijdens een tweegangendiner.

Waar vind je een nieuwe levenspartner?
Dit initiatief van Jacob en Linda Holwerda, eigenaren van Grandcafé – Hotel Van der Meer, ontstond nadat ze in hun omgeving merkten dat het voor singles best lastig is een nieuwe levenspartner te ontmoeten wanneer je minder hebt met datingsites. “Het staat immers niet op je voorhoofd geschreven dat je ‘single’ bent wanneer je naar een café gaat of in gezelschap bent. Toch zien we om ons heen dat er meerdere alleenstaanden zo graag een nieuwe levenspartner zouden ontmoeten, met het organiseren van een single-diner hopen we een setje in de goede richting te kunnen geven. Je gunt iedereen de liefde, en zéker in deze decembermaand”, legt Linda uit.

Geen first-dates
“Dus, ben je gescheiden of heb je je partner verloren of misschien ben je de juiste liefde nog nooit tegengekomen én sta je open voor een relatie? Geef je dan op en kom naar het single-diner!”, moedigt Linda aan. “Het is absoluut geen first-dates, maar een gezellige en laagdrempelige avond. Eerst een half uur inloop en vervolgens met elkaar tafelen aan een lange tafel tijdens het tweegangendiner. Gezellig nazitten kan natuurlijk altijd!”

Dé avond
“Natuurlijk is zo’n avond spannend en is het gevoelsmatig misschien een grote stap, maar bedenk dan: dat geldt voor iedereen die naar het single-diner komt. En wie weet is dit dé avond dat je een nieuwe liefde ontmoet. Mocht dit eerste single-diner positief worden ontvangen dan kunnen we dit herhalen, bijvoorbeeld een keer in de maand op een donderdagavond. Het zou leuk zijn als de opkomt dan elke keer wat gaat rouleren.”

Naar het single-diner op 15 december? De inloop is vanaf 18.30u en vanaf 19.00u worden twee gangen geserveerd aan tafel voor € 25,- p.p. Opgave kan telefonisch (0519-292380) of via een online reservering (klik rechtsonder op “Reserveren”), noteer bij ‘optioneel’: single-diner.

“En deel dit bericht vooral zodat we zoveel mogelijk singles kunnen bereiken die openstaan voor een nieuwe liefde!”