d’Angelo Pizzeria Ristorante en pizzabakker Pino vieren deze week hun 25-jarig jubileum. Om alle gasten te bedanken voor de afgelopen jaren, bakt Pino dit jubileumweekend elke 25e pizza gratis. Eigenaren Adriaan en Janieke Dijkstra gaan “op naar de volgende 25 jaar” met het team van d’Angelo en hun gasten.

25 jaar d’Angelo
Op 17 mei 1995 opende d’Angelo Pizzeria Ristorante haar deuren aan de Hoogstraat in Dokkum. Het pand waar voorheen een babyzaak en zelfs een bakkerij gevestigd waren, werd door Tinus & Jenny Folkertsma aangekocht en door bouwbedrijf Stielstra uit Holwerd geheel verbouwd tot het restaurant zoals we dat vandaag de dag kennen. Horeca architect Frits Hardon van Heineken Brouwerijen was verantwoordelijk voor het ontwerp en kunstschilder Ben van Doorn heeft de prachtige muurschildering gemaakt. Het ontwerp blijkt tijdloos want er zijn in al die jaren geen ingrijpende veranderingen geweest en het wordt door alle gasten nog steeds als zeer sfeervol ervaren. In 2016 werd d’Angelo door Adriaan & Janieke Dijkstra overgenomen. Zij hebben plannen voor een verbouwing, waarbij uiteraard de muurschildering, sterrenhemel en sfeer behouden blijven, maar die plannen zijn gezien de huidige coronacrisis iets vertraagd.

Pizzabakker Pino
Pino kwam op 8 mei 1995 in dienst van d’Angelo en viert vandaag zijn 25-jarig jubileum. Het team van d’Angelo viert dit jubileum met Pino en met de gasten: Pino geeft dit gehele weekend elke 25e pizza die hij bakt cadeau. Momenteel is het restaurant van d’Angelo vanwege de coronamaatregelen gesloten, maar worden de pizza’s bezorgd in Dokkum (gratis) en voor iedereen buiten Dokkum is afhaal ook mogelijk.

Kijk op www.dangelodokkum.nl voor de menukaart en geef uw bestelling telefonisch door via 0519-295097. Wie weet krijgt u er één cadeau van Pino!