Martin Scherstra
Dinsdag 15 oktober 2019 verschijnt Oud zeer, de tiende roman van Martin Scherstra. Om dit te vieren organiseerde Uitgeverij Zomer & Keuning donderdagmiddag 10 oktober een feestelijke boekenborrel bij Brouwerij Dockum. Tijdens deze borrel overhandigde burgemeester Hayo Apotheker in het bijzijn van familie en vrienden van Martin het eerste exemplaar aan de schrijver.

Oud zeer
Oud zeer is een roman over nieuwe liefde en oude koeien. Wanneer Nynke en Hidde elkaar ontmoeten tijdens een vakantie, worden ze verliefd op elkaar. Bij terugkomst in Nederland komen ze erachter dat ze familie van elkaar zijn. Dit hebben ze nooit geweten omdat de twee takken van de familie met elkaar gebrouilleerd zijn geraakt. Hun verliefdheid zet een serie gebeurtenissen in gang waardoor de familie flink wordt opgeschud.


Martin Scherstra
De Friese schrijver Martin Scherstra publiceert al jaren familieromans. Dit deed hij voorheen onder de schuilnaam Mattie Scherstra-Lindeboom, maar na het schrijven van het boek Terug naar Terschelling doet hij zijn masker definitief af en sindsdien schrijft Martin boeken onder zijn eigen naam. In februari 2018 ontving hij uit handen van schrijfster Simone Foekens de fel begeerde Valentijnprijs 2018 voor zijn roman Adempauze.

Deel dit bericht: