Auto Dijk, aan de Hogedijken, breidt voor de tweede keer het occasionterrein uit. Langs de waterkant is een stuk grond bestraat waardoor er voor vijftien extra auto’s – van o.a. de merken VW, Audi, Skoda en Seat – ruimte is. Tevens komt er extra parkeerruimte voor de bezoekers.

Opnieuw meer ruimte nodig
In februari 2018 werd Auto Dijk overgenomen door Anne Lijzenga en Adriaan Dijkstra en was er al een uitbreiding van het aantal occasions en het terrein. Drie jaar later is er opnieuw meer ruimte nodig. “Ondanks de coronapandemie gaat het gelukkig goed met de verkoop van occasions. Mensen gaan toch voor een tweede auto omdat ze liever niet meer met het openbaar vervoer willen reizen. Of er is door geannuleerde vakanties geld over wat men dan aan een nieuwe auto besteedt”, legt Adriaan Dijkstra uit.


Auto Dijk begrip in Dokkum
Al zestig jaar lang is Auto Dijk een begrip in Dokkum. Bij de van oorsprong VW-dealer, kan men terecht voor advies over nieuwe auto’s, een ruime voorraad occasions, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Een hecht team staat elke dag voor iedereen klaar. “Ons doel is om dit prachtige bedrijf naar het honderdjarig bestaan te leiden. We willen hier echt de sfeer van ongedwongenheid uitstralen waar iedereen welkom is, een echte dorpsgarage met de kwaliteit van een professional!”, vertelde Adriaan drie jaar geleden bij de overname.