Sinds deze week rijdt er een Arriva bus door de provincie Fryslân met daarop de tekst ‘Ontdek historisch Dokkum’, een initiatief van de organisatie van de Admiraliteitsdagen. De bus is de uitkomst van het partnership dat Arriva al een aantal jaren heeft met de Admiraliteitsdagen. Dokkum, met de bijbehorende nieuwe kreet ‘vestingstad van het wad’, wordt met deze bus letterlijk door de hele provincie gebracht.

Vestingstad Dokkum is een stad vol historie. Gevels, straten, stegen en bolwerken ademen de sfeer van weleer. Met zeven hotspots die in de stad worden uitgelicht, krijgt de bezoeker een reis door de tijd door Dokkum aangeboden. Deze week werd ook bekend dat Dokkum is doorgedrongen tot de top vijf van allermooiste vestingstadjes van Nederland. Dat bepaalden de 70.000 ANWB-leden die hun stem uitbrachten bij de verkiezing Allermooiste vestingstad van Nederland.


“Gaat u samen met vrienden, familie of collega’s een dagje weg en zoekt u daarvoor nog een luxe bus? Bij vipbus.nl kunt u een luxe bus huren welke van alle gemakken is voorzien!”