Al 30 jaar reist Wim door het land om op te treden. Een enkele keer met een band, meestal met een akoestische gitaar, maar altijd met Nederlandstalige, pittige songs. Hij schrijft teksten die je raken, doen glimlachen en die tot nadenken stemmen. Hij doet uitspraken die blijven haken, die je confronteren of bemoedigen. Een bekende song is “Geen vlucht”

De 20-jarige Jildou is geboren en getogen in Damwâld en is al jong met muziek en het schrijven van christelijke liedjes bezig gegaan. Als jong talent is ze ontdekt door bekende mensen in de Nederlandse christelijke muziekwereld. In maart vorig jaar verscheen haar debuut-CD, “Openhartig”, opgenomen in de studio van niemand minder dan Ralph van Manen in Veenendaal.


Wim Bevelander en Jildou Bakker organiseren samen de Tijdloos tour. Samen verzorgen zij een boeiende en afwisselende avond met Nederlandstalige liedjes. Het programma is geschikt voor mensen die al heel lang op de Weg zijn, maar juist ook voor zoekers en twijfelaars. De liedjes staan niet allemaal bol van pasklare antwoorden, maar beschrijven soms ook het verlangen naar echtheid en diepgang.

Vrijdag 16 februari – 8 uur – gebouw Filadelfia gemeente –  Houtduif 3

De kaarten kosten € 7,50 per stuk en zijn bij de ingang te verkrijgen.

Deel dit bericht: