Wanneer:
1 november 2019 @ 20:00
2019-11-01T20:00:00+01:00
2019-11-01T20:15:00+01:00
Waar:
Sense Dokkum

Queenmania

QUEENMANIA NAAR DOKKUM!

Queen Mania komt weer terug naar Theater Sense in Dokkum!! En wel op vrijdag 1 november.


De Italiaanse tribute band Queenmania geldt als een van de allerbeste Queen acts van Europa. Al geruime tijd is deze magistrale Queen Tributeband zeer succesvol!

Met talrijke en buitengewoon geslaagde tour optredens in heel Europa wordt het publiek overal opgezweept bij grote concerten o.a. in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, en in Engeland, het thuisland van Queen.

Ze maakten daar zoveel indruk met hun show, niet alleen door de ongelofelijk sprekende uiterlijke gelijkenis van Freddie Mercury en frontman Sonny Ensabella, maar ook nog eens door zijn fenomenale zang en performance, dat de band meteen werd uitgenodigd op de International Queen Convention.

Het gemis van Freddie Mercury zal altijd blijven, maar door de verbluffende presentatie, performance en show van Queenmania, zal het even zijn alsof Freddie zelf wederom op het podium staat en de menigte toezingt met de grote bekende Queen hits , “We Are The Champions”, “We Will Rock You”, “Radio Gaga”, “I Want To Break Free” en natuurlijk “Bohemian Rhapsody”!

Boek hier uw ticket