Wanneer:
18 oktober 2020 @ 14:00 – 16:00
2020-10-18T14:00:00+02:00
2020-10-18T16:00:00+02:00

GEANNULEERD

Op deze schrijfmiddagen werken we in kleine groepen met creatieve schrijfvormen. Dit varieert van het afmaken van open zinnen tot het maken van lijstjes, van een sprint tot een monoloog en dialoog en van elfjes tot andere dichtvormen. Het gaat hierbij om het luisteren naar uw hart en u daarbij te laten vertellen wat er in u omgaat.


De schrijfopdrachten zijn altijd afgebakend in hoeveelheid tekst of in tijd, waardoor het voor de deelnemers overzichtelijk blijft en blijft vloeien. Een waardevolle toevoeging is het in groepjes delen van wat we geschreven hebben. We doen dat op een manier waar mensen zich veilig bij voelen en die al heel snel een bijzondere verbinding en energie geeft in de groep.

Marjan van Aken
Marjan van Aken begeleidt de drie sessies van het Schrijfcafé. Als dochter van een Neerlandicus is ze altijd bezig geweest met taal en met schrijven. Van jongs af aan schreef ze dagboeken, opstellen, vakantieverslagen, reisverslagen en was daarbij vooral bezig met het technisch correct schrijven (spelling, zinsbouw etc.).

Haar eerste kennismaking met het creatief schrijven was tijdens een inloop schrijfcafé in Groningen. Daar ontdekte ze hoe fijn het is om te schrijven vanuit het hart, zonder gebonden te zijn aan technisch correct schrijven, oordeel en commentaar.

Voor wie?
Volwassenen die kennis willen maken met creatief schrijven.

Data van de schrijfsessies
Zondag 18 oktober, 15 november en 13 december van 14.00 – 16.00 uur

Aanmelden
Aanmelden voor deze activiteit is verplicht. Dat kan via deze link of door u aan te melden bij de balie van één van onze bibliotheken.