De eerste officiële Dockumer Granaet rally. Deze rally wordt georganiseerd op zaterdag 16 juni 2018 door de Dokkumer Rotary en de Dokkumer Lions clubs!

Een rally voor zowel beginners als gevorderden met als doel; geld inzamelen voor een nader te bepalen goed doel. Binnenkort wordt deze bekend gemaakt op deze Facebookpagina.

Er wordt voornamelijk via toeristische secundaire wegen gereden volgens het bol-pijl systeem en een kaartleestraject. Hierover krijgt u voor de start d.m.v. een briefing uitleg. Het wedstrijd element wordt bepaald door klassementsproeven, regelmatigheidstrajecten en stempelposten met en zonder verrassingen.

Deelname aan deze rally kost 150 euro per auto inclusief bestuurder en navigator. Iedere extra medepassagier kost 50 euro. Het maakt niet uit met wat voor auto je mee wilt doen!

Wat mag u verwachten wanneer u deelneemt? Een prachtig georganiseerde rally door het Friese landschap, een lunch en een barbecue met 2 consumpties aan het einde van deze veelbelovende middag. Voor iedere auto is er een rallyschildje en voor de winnaar is er een wisselprijs.

Deel dit bericht: