Wanneer:
30 mei 2019 – 31 mei 2019 hele dag
2019-05-30T00:00:00+02:00
2019-06-01T00:00:00+02:00

Op donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei 2019 organiseren CSV Be Quick Dokkum en vv Dokkum de vierde editie van de Bonifatiuscup voor jeugdvoetballers. Onder het motto “Voetbalbeleving voor de Jeugd” gaan we voor twee dagen internationaal voetbal en plezier in Dokkum. We verwelkomen net als bij de vorige edities graag ambitieuze en sportieve jeugdteams en supporters uit binnen- en buitenland.

Voor wie?


We nodigen clubs uit die vanuit hun stad of dorp of vanuit de club zelf een link hebben met Bonifatius of Dokkum. Dat kan bijvoorbeeld door de naam zijn, door een uitwisseling in het verleden, een plaatselijke Bonifatiusparochie of door een school die vernoemd is naar Bonifatius en waar veel jeugdleden op zitten. Daarnaast nodigen we clubs uit waarmee we een goede band hebben en die veel investeren in de jeugd, zowel op voetballend als sociaal vlak. We organiseren het toernooi voor jeugdteams uit de categorieën JO15 en JO13.

Wat gaan we doen?

We gaan natuurlijk prachtige voetbalmatches spelen, dat staat centraal. Beide leeftijdscategorieën strijden om de fraaie Bonifatiusbokaal. Het toernooi wordt georganiseerd op het ruime en moderne complex het Tolhuispark in Dokkum. Dit is ook de locatie waar wordt gegeten. Voor de overnachting worden de teams ondergebracht in de dichtbijgelegen sporthal. Er is uiteraard tijd voor ontspanning; we organiseren ook een gezamenlijk avondactiviteit op het Tolhuispark. En voor wie tijd over heeft: het prachtige centrum van Dokkum is heel dichtbij.

Om een indruk te krijgen: via onderstaande link kom je op de toernooipagina’s van 2018 waar je o.a. een verslag, programmaboekje, links en foto’s van de editie van 2018 kunt vinden.

http://www.bequickdokkum.nl/bonifatiuscup-2018-het-aftellen-is-begonnen/

Kijk ook op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/bonifatiuscupdokkum/

Deel dit bericht: