Inschrijving is tot 20 uur. De inleg is 8 euro p.p. Van de inleg gaat 2 euro naar de finaledag. Restant (6 euro) is prijzengeld van de dag voor de winnaars – en voor de verliezersronde.
De zaal is open vanaf 19 uur.
Het betreft een singeltoernooi waar een ieder die woont in de gemeenten: Dongeradeel, Dantumadeel, Ferwerderadeel, Achtkarspelen en Kollumerland mag meedoen, ongeacht of hij /zij competitie darter (alle divisies) of recreatieve darter is. Dames spelen bij de heren in, maar de punten worden apart bijgehouden en zijn te vinden onder de link “damesranking”. Het inleggeld voor de finaledag van de dames blijft ook voor de dames, zodat zij strijden om hun “eigen spaarpotje”. Bij min. 3 dames is er ook een prijs voor de “beste” dame van de dag, anders gaat de volledige inleg door naar het volgende toernooi t/m de finaledag.
Er staat een beker op voor de winnares van de dames ranking en er komt een wisselbeker beschikbaar voor die dame die het dames toernooi wint. En ook voor die dame met de meeste 180ers over de gehele ranking is er een leuke standaard.
We hopen op deze manier ook de dames te motiveren om mee te doen.
Gespeeld wordt in poulesysteem en daarna winnaars- en verliezersronde knockout,
180ers worden genoteerd (staat geen consumptie op) want aan het einde van dit rankingseizoen staat op de meeste 180ers een bekerprijs.
Voor de hoogste finish van de dag zal er wel een prijs zijn.
Voor alle andere info omtrent deze nieuwe opzet, puntensysteem etc kijk op www.letsplaydarts.info daar komen ook de tussenstanden te staan.
Woon je in die regio, kom en doe mee. We maken er een gezellige dartavond van.

Deel dit bericht: