Het organiseren van bedrijfsuitjes begint weer aan te trekken. Doordat we een hele tijd thuis hebben moeten zitten zijn veel mensen aan het wandelen geslagen. Wanneer je op zoek bent naar een leuk personeelsuitje is het een goed idee om hier op in te spelen. Er zijn namelijk erg veel leuke personeelsfeestjes die je in de buitenlucht kunt doen. Ontdek ze in dit artikel!

1. Geo-caching
Het handige aan geo-caching is dat het in iedere stad kan, dus ook in Dokkum! Over de hele wereld liggen caches verstopt die je door middel van GPS en je smartphone kunt vinden. Het is dan ook een leuke manier om de stad te leren kennen! Iedereen kan zich aansluiten bij geo-cache en hun verstopte schat toevoegen aan de app. Doordat het er zoveel zijn is het een tijdrovende activiteit. Bij slecht weer kun je dan het beste paraplu bedrukken en uitdelen aan je personeel.


2. Klimpark
Een klimpark, of ook weleens een klimbos genoemd, zijn mooie locaties waar je je klimvaardigheden kan testen. Onder begeleiding beklim je een hoogteparcours dat is aangelegd tussen de bomen. Een leuke manier om je collega’s beter te leren kennen!

3. Mudmasters
Doe eens met je team mee aan Mudmasters in Biddinghuizen. Het is de ultieme manier om teamspirit te creëren. Samen leg je een parcours af met obstakels in de modder. Je moet samenwerken om de finish te behalen. Laat voor de activiteit petjes bedrukken met het logo van jullie bedrijf zodat jullie team duidelijk zichtbaar is.

4. Wadlopen
Het kan erg leuk zijn om samen met je collega’s onder begeleiding van een gids te gaan wadlopen. Je betreedt dan het wad bij laagwater, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Je kunt bijvoorbeeld van het vaste land naar een van de eilanden lopen, maar wadlopen is ook in Zeeland mogelijk.

5. Kanotocht
Je hoeft natuurlijk niet te wandelen; je kunt ook het water op! Doe dit bijvoorbeeld in een kano. Er zijn veel plekken in Nederland waar je door middel van kanovaren mooie stukken natuur kunt zien. Daarnaast is het erg goed voor de teambuilding. Je hebt verschillende soorten kano’s, zoals de open kano of de Canadese kano. Kijk dan wat voor jullie team de beste optie is.

6. Dropping
Bevinden zich in jouw team een aantal daredevils? Dan is een nachtelijke dropping misschien een leuk idee. Je team wordt dan geblinddoekt naar een locatie gebracht en moet vervolgens zelf, met behulp van GPS of een landkaart, de weg terug vinden. Vaak wordt er een spelelement ingebracht door bijvoorbeeld de mensen in groepjes onder te verdelen om te zien wie er als eerste aankomt.